2777
2789
عنوان

چرا هنوز جوش میزنه صورتمم

| مشاهده متن کامل بحث + 48 بازدید | 22 پست

چون پلی کیستیکی واسه همون زیاد جوش میزنی سعی کن قند و شکر رو خیلی کم استفاده شیرینی و کیک و نوشابه رو فست فود رو مصرفش رو کمتر کن منم پلی کیستیکم درسته زباد جوش نمیزنم ولی حلوایی شیرینی بخورم زودی جوش میزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اتفاقا بعد بارداریم اینطور شدم یا باید مدام دارو کورتون دار بخوری ک اونم بعد اینکه قط کنی بر میگردن یا بیخیال بشی

خدا جونم مراقب دو عشق من 💕 مامان 💕بابام 💕خواهر و برادرام باش 😇

سلام عزیز میخاستم تجربیاتمو بگم.

اول باید اروم باشی به روتین معمولی بری،

یه شوینده ی معمولی یا ضدجوش

یه ابرسان و ضدافتاب و حتما یه تونر 

بعد یماه باید دقت کنی ببینی جوشات چ تغییری کرده در چه شرایطی جوش میزنی

علت رو پیدا کنی میتونی تاحدی درمان کنی

من بیشتر جوشام از حرص و استرسی بود ک بخاطر همین جوشام میکشیدم.حتی گریه میکردم!!اما روتین ک رفتم و اصلا عقب نکشیدم، فهمیدم جوشای من اصلا از خوردوخوراک نیست بلکه تزدیک ده روز قبل پریود شروع میکنم به جوش زدن و تا پریودم شروع میشه جوشا میرن،پس اینمواقع اصلا ناراحت نمیشم سعی میکنم این مدت شبا سالسیلیک اسید میزنم صورتم و هواسم بیشتر به شستن صورتم میشه.

یدونم جوشای من بخاطر عدم پاک شدن بود.میگفتم بخاطر کرم پودر یا ضدافتاب جوش میزنم ولی وقتی از تونر استفاده کردم فهمیدم صورتم بعد شستن میکاپ کامل تمیز نمیشده و اون بقایا منافذمو پر میکرد و باعث جوش میشد

بعدم تو نباید انتظار یه صورت بلورین داشته باشی من دوساله روتین میرم میتونم عکس پوستمو بفرستم که از چی به چی تبدیل شده،هنوزم عالی نیس ولی دیگه اعتماد بنفس اینو دارم بدون کرمپودر تا سرکوچه برم.قبلا انقد جوشام قرمز بود ک نمیتونسم

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

الان نسبت به 3،4 سال پیش خیلی بهتر شدم ولی هنوز ادامه دارن 😕 دیگ زوم نمیکم روش

۴۰ روز رازیانه بخورید بجز روزای پریود.شاید فکر کنید جوشارو زیاد میکنه.اما برون ریزی داره ولی بخاطر پاکسازی و تنظیم هورمونها باعث میشه جوشایی که بخاطر مشکلات هورمونب هستن کمتر بشن.جوشای هورمونی بزرگ دردناک کنار چونه و قسمتای پایین گونه میشن

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖