2777
2789
عنوان

نی نی قشنگم 🥺❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 52 پست
خدایا ینی میشه من یه تاپیک باز کنم بگن دخترمیخوایم،بچمون دختره خیلی خوشحالیم دارم میرم سونو خداکنه ...

من زیاد دیدم اتفاقا که دختر دوست داشتن،ولی کسی بهشون نگفته بود مگه پسر چشه،چرا اگه یه نفر بگه پسر دوس دارم سریع جبهه میگیریم،شاید برای بعضیا جنسیت فرق کنه.

البته خودم برام فرقی نداره و هر دوشو دارم،کلی گفتم

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تصمیم گرفتم تو ان تی بگم جنسیت بهم نگه بمونه واسه همون انومالی

تو ان تی ۹۰ درصد درست میگه

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
تو ان تی ۹۰ درصد درست میگه

جدی

نمیخوام اول خودم بفهمم بهش بگم تو پاکت مینویسه برام جنسیتو !؟

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

جدی نمیخوام اول خودم بفهمم بهش بگم تو پاکت مینویسه برام جنسیتو !؟

آره

۱۱هفته ام عشقم 😍

انشالله بسلامتی😍

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
خدایا ینی میشه من یه تاپیک باز کنم بگن دخترمیخوایم،بچمون دختره خیلی خوشحالیم دارم میرم سونو خداکنه ...

عزیزم من  دوس دارم بچه سومم دختر بشه.

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸