2777
2789
تا ظهر خواب بودم و الان خوابم نمیبره،همسرم هر 5 دیقه بیدار میشه میگه گوشیو بذار کنار بیا پیشم

ای جانم انشاالله عشقتون همیشه پایدار باشع

منم قراره به زودی ازدواج کنم

میشه شما یه چندتا نصیحت بکنید.ازتجربه هاتون بگید

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خبببب یکم از زندگی متاهلی تعریف کن ی نصیحت ب مجردا بکننن

خیلی خیلی دقت داشته باش تو انتخاب همسرت احساس خیلی مهمه اما شغل و درآمد خیلی خیلی مهمه زندگیا خیلی سخت شده بی پولی بدترش میکنه ولی اخلاق هم در نظر بگیر نه فقط پول نه فقط عشق همه چیز تعادلش 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
توروخدا واسم دعاکن انقد بهش فکرکردم ک دیگه مغزم داره متلاشی میشه

چشم دعا میکنم

ولی ببین:)

گاهی وقتا بی دلیل دلتنگ یه نفر میشیم حتی شاید مشکل از طرف بوده و دوستمون نداشتع ولی ما باز برای رفتن توی اون رابطه تلاش می کنیم ووخودمونو ناراحت میکنیم

اما گاهی وقتا خدا کسایی که قسمتون نیستن رو از زندگیمون پاک میکنه و به جاش یه روزی یه ادمی میاد توی زندگیمون که بودنش جبران همه چیزه

بعضی آدما موقتی ان میان که یه سری تجربیات به ما بدن

چشم ممنون از نصیحتت

ولی قبل از همه این حرفا تا میتونی تلاش کن به درآمد برسی و مستقل بشی زنای شاغل خیلی خیلی ارج و قرب بیشتری دارن پیش شوهر من اوایل خانه دار بودم نمیگم شوهرم بد بود اما الان چند ساله شاغل شدم خیلی خیلی بیشتر بهم کمک میکنه احتراممو داره حتی مادرشوهرم هم رفتارش با من فرق کرده احتراممو بیشتر داره

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍