2777
2789
عنوان

برای بند اومدن اسهال بچه ۹ماهه چی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5040 بازدید | 35 پست
یکم آبلیمو بکش با انگشتت آب رو آتیشه هم راحت دندون در میاره هم تتب و اسهالش بند میاد .

بله برا قبلیا میزدم. روغنم گرفتم اذیت بود فکشو چرب میکنمروغن کنجد و بابونه فکو بازمیکنه راحت دندون درمیاد

بجز قطره پدی لاکت که خوبه، یه پودری هست کیدی لاکت از داروخونه بگیر بصورت شاسه قلمی بنفش میریزی داخل ماست یا شیر و.. صبح و عصر خیلی خوبه.

غذا هم موز + ماش + پودر بلوط

در کل آب و شیر و مایعات غیرشیرین خیلی بهش بده چون آب بدنش تامین و جایگزین بشه 

خدایی نکرده بی‌حال و کم آبی زیاد آخرش بستری و سرمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر منم 9ماهشه حدود 10روز اسهال داشت 

اومدم آویشن و پونه خشک ریختم توی یه کم آب گرم خوب که خیس خورد صافش کردم با قطره چکون دادمش دوسه روز دادم کامل خوب شد یعنی شب که دادم فرداش خوب بود ولی دو سه بار دیگه هم برای اطمینان دادمش

من دوتابچه کوچیک دارم تاچندسال همش دکتراپودروقطره الکی میدادن اسهالشون بدترمیشداین شربتویه دکتردادمثل رب اناره داخلش بامزه هست وغلیظ اگه گرفتی بهش خاستی بدی توقطره چکون بهش بده چون غلیزه ویاتوقاشق چایخوری نره پشت گلوش خیلی خوبه ازسه ترکیب قوی واسه اسهال استفاده کردن داخلش اگرم ماست خاستی بدی توش پونه بریزخیلی خوبه من پارسال رفتم بگیرم گیرم نیومدولی خوب باماست درمون شدند ولی اگه گیرت بیادخوبه