2777
2789
عنوان

پارگی دیسک کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 11489 بازدید | 57 پست
دقیقا ناتوانی از شست شروع میشه یعنی علامت هشداره. جدی بگیر و اگر لازم شد جراحی کن پیش هر دکتری خودت ...

خیلی ممنونم از راهنمایی و توضیحات خوبت دکتر خودم کاملا معتبر و قابل اعتماده خداروشکر پس عمل چندان سختی نیست ..بازم ممنونم بابت راهنماییت

خیلی ممنونم از راهنمایی و توضیحات خوبت دکتر خودم کاملا معتبر و قابل اعتماده خداروشکر پس عمل چندان سخ ...

امیدوارم زود خوب شی.  مریضی سختیه اما واسه سنهای زیر ۵۰ سال راحت درمان میشه

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تقریبا صد درصد راضیم از عمل. چون قبلش درد داشتم زندگیم سخت شده بود. پارگی شدید اگر درمان نشه کم ک ...

عزیزم شرمنده سوالم رو جواب بدین دعاتون میکنم

کمر درد خیلی شدید دارم فعالیتم سنگینه خدا رو شکر پا درد ندارم یعنی مشکلم چیه ؟؟چه دکتری باید برم ؟؟

عزیزم شرمنده سوالم رو جواب بدین دعاتون میکنم کمر درد خیلی شدید دارم فعالیتم سنگینه خدا رو شکر پا در ...

سلام خواهش میکنم. دکتر مغز و اعصاب برید. وقتی درد به پا میزنه  خطرناکه. کمردرد تنها رو کمتر دیدم بگن خطرناکه. اما باید کاری کنید که درد کمر بدتر نشه و کم شه. دکتر برید حتما میگه کار سنگین نکنید.   

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

خدا خیرت بده عزیزم  کار سنگین که میکنم نمیشه کار نکنم

شغلته یا کار خونه؟

عکس وازمایش یا چیزای دیگه نمینویسه؟؟

چون میگید  درد شدیده احتمال زیاد  mri مینویسه. ازمایش هم اگر دکتر خیلی دقیقی باشه میده.. اما ممکنه نده

تو دکه ی مدرسه کار میکنم ساندویج درست میکنم خودمم واقعا خستم ولی چاره ای ندارم

اره خب شغل آدم که واجبه.. سعی کن میخوای چیزی برداری از زانو خم شی از کمر تا نشی. اگر میخوای بار برداری دو قسمت کن حدا جدا جابجا کن.  

خواهش می کنم را طب سنتی  و اینا درمان نکن

سلام جانم من خودم از درمان های سنتی میترسم حقیقتش مطمئنا با نظر دکترم پیش میرم ولی چرا این رو میگین تجربه بدی داشتی؟