2777
2789

خیلی حالم بده این روزا هیچ سرگرمی ندارم متاسفانه 

صبح بیدار میشم تو خونه روی تخت تا شب با گوشی هستم نامزدم فعلا خونه بابامم همسرمم که زیاد اهمیت نمیده اصلا متوجه نمیشه حالم بده متوجه نمیشه افسردگی گرفتم کارم پیدا کرده بودم متاسفانه شرایطم جور نشد شما هم مث من خسته شدین از زندگی ؟ من که تو این جوونی پیر شدم هیچ انگیزه ای ندارم خوش بحال کسایی که شوهر خوب دارن محبت میکنن هواشو دارن ...

منم خوب نیستم اصلا🥲همه چی خیلی دلپرس شده برام

یه جوری جوو‌نیتو زندگی کن که چیزی هم گیر میانسالی و پیریت بیاد. با استرس و اضطراب خودت رو خفه نکن. خودت رو با کسی مقایسه نکن. از پلن‌هات برای کسی نگو. مهربون باش. سفر کن. رنگی بپوش. پیشرفت کن. خوشحال باش. دنبال آرامش درونی خودت باش، نه راضی کردن بقیه. زندگی کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ما همینم الان شوهر من صب میره شب میاد منم هیچی به هیچی قبلش میتونستم برسم به کارام ولی الان نه دیگه هیچ انگیزه ای ندارم نه غذا میخورم درست حسابی نه خوابمم منظمه و از درون ناراحتم 

منم یه جوری ام انگار هیچ چیز خوشحالم نمیکنه سعی میکنم وانمود کنم خوشحالم

چرا اینجوری شدیم واقعا بعضیارو نگا میکنم میگن می‌خندن شادن خیلی شادن من اصلا حوصله هیچی رو ندارم

راستش منم خوب نیستم درست الانی که ب کمک و حمایت نیاز دارم کسی نیست دوست دارم برا خودم کسی بشم حالا کسی نشد یه نیمچه کسی بشم اما چجوری وقتی کتاب تست ندارم کلاس نمیرم  یه حمایتگر میخوام😓😓😭

همه ما همینم الان شوهر من صب میره شب میاد منم هیچی به هیچی قبلش میتونستم برسم به کارام ولی الان نه د ...

اره آدم اگه از ته دلش ناراحت باشه دیگه توان هیچ کاریو نداره 

من با۲۸سال سن به قدری پر ازغمم که نه میدونم ازکجاش بگم نه میتونم دردمو به کسی توضیح بدم چون مطمئنم هیچکس نمیتونه حرفمو بفهمه درکم کنه از۱۶سالگی تاالان همه ی عمرم به فنا رفت بهترین روزهای عمرم به بدترین شکل گذشت منم خسته اممممم🥺