2789
عنوان

شاد نیستید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 48 بازدید | 37 پست
تو از کجا فهمیدی عاشق اون طرف بوده شاید یه هوس زود گذر بوده خیلی ها تجربشو داشتن یه حس زود گذر بوره ...

نمیدونم آخه 4 سال باهم دوست بودن 

اون دوماهی که من فهمیدم خییییلی رفتارش به کل 

عوض شده بود خییلی شادتر شده بود روحیه ش 

بعده اینکه تهدیدش کردم به طلاق و دید جدیه 

باهاش خداحافظی کرد 

یه خداحافظی سوووووزناکی کردن باهم که چی 

منم ولش کرده بودم 

ولی وقتی فهمیدم تو تنهایی هاش همش فکرش جای اونه 

به اون فکر میکنه بهم ریختم 

همه کاغذ باطله هاش رو با شعر جدایی از اون پر کرده 

چتها شونو نگه داشته که بخونه هر روز 

بخدا یه چیزایی دیدم و خوندم که کاش نمیدیدم 

فهمیدم فووووووق العاده تو قلبشه 

تا آخر هم میخواد نگهش داره 

الان که کات کرده مثل قبل نیست روحیه ش نسبت به اون موقع انگار افسرده شده 

قششششششنگ با همه وجودم فهمیدم فرق کسی که دوست داره با عاشقته چیه چیکار میکنه برات....... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
تو از کجا فهمیدی عاشق اون طرف بوده شاید یه هوس زود گذر بوده خیلی ها تجربشو داشتن یه حس زود گذر بوره ...

منم تمام سعیمو میکنم برام مهم نباشه 

ولی 

خییییییییییییلی سخته خیییییییلی 

مخصوصا وقتاییکه اهنگای دختره رو جلو من و با من گوش میده............ 

اعصابم بهم میریزه دست خودم نی....... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم تمام سعیمو میکنم برام مهم نباشه  ولی  خییییییییییییلی سخته خیییییییلی  مخصوصا ...

چرا جدا نمیشی؟؟؟؟وقتی انقدر عاشقه طرفه که هنوز به یادشه جداشو برو بزار اونم برسه به زندگی خودش عاشق هرکاری کنه بازم نمیتونه فراموش کنه من فکر کردم یه رابطه هوس و زودگذر بوده ولی این خیلی عاشقه ولش کن بره تروخدا طلاق بگیر اگه بچه نداری 

چرا جدا نمیشی؟؟؟؟وقتی انقدر عاشقه طرفه که هنوز به یادشه جداشو برو بزار اونم برسه به زندگی خودش عاشق ...

بهش گفتم میخوام طلاق بگیرم دید جدیه باهاش کات کرد نمیدونم بخاطر دوس داشتن من بود یا ترس از آبروی خودش و خونوادش بود ولی من همین مدنظرم بود بهش بگم حاضرم برم دختره رو براش بگیرم بشرطی که منو طلاق بده راحت ولی رابطه ش با من خیلی خوبه 

خیلی مهربونه خیلی........... 

منم دوسش دارم 🙃

چرا جدا نمیشی؟؟؟؟وقتی انقدر عاشقه طرفه که هنوز به یادشه جداشو برو بزار اونم برسه به زندگی خودش عاشق ...

ولی خب اینکه میبینم عاشق من نیست خییییییلی اذیتم میکنه خییییلی زیاد.......... 

ولی خب اینکه میبینم عاشق من نیست خییییییلی اذیتم میکنه خییییلی زیاد.......... 

جدا شو برو وقتی میبینی که اون انقدر عاشقه اون زنه دیگه حتی باتو یه عالمه ام مهربون باشه بدرد نمیخوره 

جدا شو برو وقتی میبینی که اون انقدر عاشقه اون زنه دیگه حتی باتو یه عالمه ام مهربون باشه بدرد نمیخوره ...

نمیدونم شاید بتونه بزارتش کنار 

من بهش زمان میدم 

ببینم چیکارمیکنه 

اگه دیدم بازم بفکرشه نتونسته دل بکنه 

خودم میرم دختره رو براش میگیرم 

بعدم از زندگیش میرم بیرون