سلام.معمولا برای ماه مبارک یا فصول سرد پیاز داغ آماده درست میکنم.چون بچه ها مریض میشن در این فصول نمیخوام بوی سرخ کردنی باشه،پیاز داغ بیرون هم کیفیت نداره...
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه
من تا حالا پیاز داغ آماده استفاده نکردم،چجوری درست میکنین؟بعد میزارین فریز؟استفاده کردنی عطر و طعمش ...
من پیاز رو خلالی میکنم،به مدت پنج دقیقه تو قابلمه آب نمک در حال جوش میریزم،آبکش میکنم بعد سرخ میکنم و بعد هم فریز میکنم،اینا پیاز بنفش هستند که من سرخ کردم