2777
2789
عنوان

متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 18 پست
وای منم همین مشکل با خواهرشوهرم داشتم درکت میکنم  بنظرم جدی تر برخورد کن  یا میاد بالا ن ...

کاش خونمون بالا بود حداقل بخاطر پادردش کمتر میومد.خونمون ویلاییه هردوتا ساختمون چسبیده بهم...

دوسال سر همین ماجرا درگیریو ناراحتیو قهر داشتیم حتی خودمم مستقیم بهش گفتم، همه رو بسیج کردم بهش گفتن اما فقط یه مدت کوتاه رعایت میکنه

درکت میکنم با بی احترامیم نمیشه واقعا اول ی مدت بهتره رهکاراروی امتحان کنی رفت امداش کم بشه مثلا هر روز جن بار برو خونش بچه هارو هر بار ب بهونه ای بزار پیشش و خودت برو ی سر ب مامانت اینا بزن خلاصه خووتو وقتو بی وقت مهمون ناهار  بکن قشنگ بهش زحمت بده وقت استراحتش مزاحم بشو بزا خودش تصمیم بگیره دیگه باهات دوریو دوستی بزاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت میکنم با بی احترامیم نمیشه واقعا اول ی مدت بهتره رهکاراروی امتحان کنی رفت امداش کم بشه مثلا هر ...

متاسفانه همچین شخصیتی نداره. من از بس خونش نرفتم از خداشه که برم خونش

متاسفانه همچین شخصیتی نداره. من از بس خونش نرفتم از خداشه که برم خونش

خوب عزیزم برو بچه هارو بزار پیشش و برو گردش برا استراحت خونت مطمعن باش که چون از طرف شما هیچ زحمتی ندیده اونم اینطوری خودشو میزنه بیخیالی و رعایت حال شمارو نمیکنه وگرنه نه بادادو بیداد میشه نه با دعوا فردام میگن عروس بیرونش کرد باید کاری کنی خودش بگه رحمت به امواتت نیا خودشم نتونه بیاد