2777
2789
عنوان

زبون درازا

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 31 پست
من قضاوت و عصبی و اینا نمیشم اصلا ولی وقتی شوهرم فقط چیزی بهم میگه دوست دارم براش توضیح بدم  ...

ن برعکس پشیمون میشه اگ جواب ندی و ساکت باشی اخم هم نکن قیافتو مظلوم کن

ن فک کردم کوتاه بیام پرو میشه و بهم محل نمیده میگ ضعیفه فلان ولی دیدم ن واقعا خیلی بهتر میشه اصلا ت ...

من جوابشو میدم 

بهشم میفهمونم نباید اونی ک میگه بشه

ولی کاری ک میخواد میکنم😂قیافه حق به جانبم میگیرم 

تازه اخرش میکم نکنه پرو بشه😂

پس هرچی بگه گوش کنیم از خر شیطون میاد پایین؟

من شوهرم جدیدا یه مشکلی بینمون پسش اومده داره اذین میکنه قدیم اخلاقش خوب بودالان ورژن جدیدش رو نمیدونم چکار کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه نه پرحرف نیستم وقتی یه چیزی بهم میگن  دست خودم نیست زبونم خیلی دراز میشه خیلیا خوششون میا ...

با همسرت؟

یعنی همسرت میگه با خودش زبون درازی نکنی یا با مردم؟

شاید یکم حوصله نداره درکش کن

منم بعضی وقتا حوصله زبون بازیو این حرفا رو ندارم .

اگه کم حوصله شده یه مدت باهاش مدارا کن.

بعدم ما زنا کلا عادت داریم برا همه چیز نظر بدیم خودمونو همه جا برسونیم در صورتی واقعا نیاز نیس به هر چیز واکنش نشون بدین برا هر چیز ی حرف داشتشه باشیم. 

با همسرت؟ یعنی همسرت میگه با خودش زبون درازی نکنی یا با مردم؟ شاید یکم حوصله نداره درکش کن منم بع ...

اره قدیم خیلی خوشش میومد میگفت بچمون زبونش مث تو باشه😐

بعد یه اتفاقی افتاد بینمون هشت ساله تزدواج کردم یکماه اخیر مشکلی پیش اومد بی خوصله اس خیلی

اصلا عوض شده 

خودش میگه ورژن جدیدمه باهاش کناربیا

اصلا اخلاقش ۱۸۰درجه تغییر کرد خب منم خیلی اسیب خوردم

اما خب زن قوی هستم سریع سعی کردم سبکمو تغییر بدم

حالا  راه میره میگه زبونت خیلی درازه تا جوابشو میدم

بعد میترسمم جواب ندم پرو بشه

نمیدونم راه درست جیه

درخواستمو قبول کن کارت دارم

اینجا بگو عزیزم،

داد نمیزنه یعنی دیگ بحث نمیکنه اخم نمیکنه فقد تو لحظش عصبی میشه خودش تنها بزار حرفاشو بزنه تو فقد گوش کن چیزی نگو جوابشو نده هرچی بگه بعد ک اروم میشه پشیمون میشه ب حرفاش فکر میکنه ک چرا همچین چیزی گف و فلان

الان من این روش رو هم از یکی از کاربرا یاد گرفتم و واقعا رابطمون عالی شد

اره قدیم خیلی خوشش میومد میگفت بچمون زبونش مث تو باشه😐 بعد یه اتفاقی افتاد بینمون هشت ساله تزدواج ...

میدونی من چیزی که از همسرم یاد گرفتم اینه ک مردا نسبت ب ما دیرتر تغییرات رو میپذیرن با مشکلات سخت تر کنار میان.

مثلا ی موضوع پیش میاد من سعی میکنم باهاش کنار بیام.ولی یوهو میبینم بعد یه مدت همسرم هنوز دارع بهش فکر میکنه و ناراحته در صورتی میریزه تو خودش بیان نمیکنه.

الانم شما قراره مرهم روزای سختش باشی اگه الان نتونی باعث آرامشش باشی پس کی؟

ازدواح برا آرامشه میدان جنگ نیست که پرو میشع نمیشه. 

البته قبول دارم بعضی مردا ظرفیت ندارن جلوشون کوتاه بیای سوار سر آدم میشت.

ولی خودت داری میگی ی ماه پیش ی مشکل از سر گذروندید پس لطفا یه مدت درکش کن بذار خودشو پیدا کنه ولی تو سری خور هم نباش اگه دیدی داره ازت سو استفاده میشه از حقت دفاع کن. ولی در غیر صورت مرهم باش 

اینجا بگو عزیزم، داد نمیزنه یعنی دیگ بحث نمیکنه اخم نمیکنه فقد تو لحظش عصبی میشه خودش تنها بزار حرف ...

اخه شوهر من برعکسه 

اصلا هیچی نمیکه کارخودشو میکنه مجبوری باهاش حرف بزنی

حرفم بزنی جواب نمیده😂

بعد ک بهش میگم میگه زبون درازو غرغرو 

البته این حرفا تو این هشت سال نبود اصلا

اینارو حدیدا میکه 

اصلا حالش خوب نیست😑

بعد اینکه روحرفش ثابت قدمم هست اما تهش میبینه اشتباه کرده میاد عذرخواهی

نمیدونم واقعا چشه

اصلا نمیفهمم حالشو

جالب ترش اینه که من سریع خودمو جمع کردم نزاشتم اسیب بخورم با رفتاراش

تغییر رفتار دادم مثلا چون خوب بودیم خیلی باهم بهش وابسته بودم و ...

تا دیدم تغییر موضع داده سریع از وابستکی از ناراحت شدن از دستش و اینا دست کشیدم ک اذیت نشم

حالا واکنش میده به همه چی 

اخه شوهر من برعکسه  اصلا هیچی نمیکه کارخودشو میکنه مجبوری باهاش حرف بزنی حرفم بزنی جواب نمیده ...

حساس شده شاید فشار روشه از ی چیزی بشین باهاش حرف بزن عاشقونه اروم زیر زبونشو بکش بزا برات تعریف کنه ببین چشه ک اینطور شدع

میدونی من چیزی که از همسرم یاد گرفتم اینه ک مردا نسبت ب ما دیرتر تغییرات رو میپذیرن با مشکلات سخت تر ...

ببین شوهر من کلا رفتارای عجیب داره 

ازقدیمم داشتا

ولی خب اخلاقش خوب بود باهاش راه میومدم

الان چون فرق کرده نمیشه سکوت کرد درمقابل کاراش

بعد یجوری درواقع زور میگه حرصم میگیره بهش چیز میگم

اخه اون موضوع بحث نبود یه اتفاقی بین خودمون دونفر بود و اسیب ندید اصلا فقط یدقعه تغییر کرد

منم چون تغییر کرد داشتم اسیب میدیدم مثلا اصلاااا هشت سال ک زنش بودم سرم داد نمیزد بهم بی احترامی نمیکرد ولی خب تو این مدت چندبار کرده منم تا دیدم ازدستش دارم ناراحت میشم و مجبورم بازخورد شدید بدم ک دعوا سنکین میشه سعی کردم خودمو قوی کنم و جلوی فاجعه رو بگیرم یعنی گریه و ناراحتی با رفتارش نمیکنم ولی وایمیستم توضیح میدم و توضیح میخوام بعدم سعی میکنم چیزی ک حالمو خوب میکنه انجام بدم و به همسرم فکر نکنم اصلا

میدونی اینطوری خب بحثمون نمیشه

من قدیم خیلی لوس بودم براش الان رفتارای قدیمشو اکر قدیم میکرد سرهرکدوم یکماه قهر میکردم😂

سرهمین میگم موندم پرو نشه

حساس شده شاید فشار روشه از ی چیزی بشین باهاش حرف بزن عاشقونه اروم زیر زبونشو بکش بزا برات تعریف کنه ...

چیجوری حرف بکشم ازش

اصلااااا ادم حرف نیست اصلا ازهمین موضوع بحثمون میشه

رفتارایی نشون میده معلومه پشتش یه چیزی هست یه ناراحتی یه حرفی 

ولی نمیکه وقتیم میکم خب چرا اینکارو میکنی میکه اشتباه میکنی یا جواب نمیده همینطوری نگاهم میکنه و جواب نمیده😐دوستیو غیردوستی نداره اصلا ازقدیم حرف نمیزد

ی مدتی سکوت کن تا دلش باهات نرم شه سر موصوعی ک بینتون پیش اومده.

لازم نیست برای هر چیز واکنش نشون بدی. فک کردی خودش نمیدونه حق با اونه یا شما‌؟ خوب میدونه اینحوری میخواد عصبانیتش رو خالی کنه.

بهترین حمله هم سکوته ‌.

ی مدتی سکوت کن تا دلش باهات نرم شه سر موصوعی ک بینتون پیش اومده.

الان مثلا بی دلیل خونه مادرم نمیاد😐

مشکلیم باهاشون نداشته هیچوقت

نمیدونم چشه اصلا😐حرفم نمیزنه ک چرا نمیاد همش میکه امروز نمیریم حوصله ندارم

یا باشه یه روز دگ 

نمیدونم 

جواب سربالا میده کلا😂حالا اومدن میادا ولی مث قدیم نه خ کم خیلی سروسنگین اصلا موندم خودم چشههههه این بشر