2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علایمشو میگی چیا هس آخه همسرمم خیلی درد داره میگم شاید واریکوسل باشه ولی دکتر نمیره

والا من از علائمش چیزی نفهمیدم

چون اصلا علائمی نداشت همسرم

ولی چون من یه سقط داشتم گفتم بریم دکتر که اونم گفت واریکوسل هست

اصلا دارو تاثیرنداشت بعددوسال عمل کرد دکترگفت۶ماه بعدعمل باردارمیشی همون موقع دقیقاحامله شدم اصلادار ...

عملش راحته ولی اینکه ۶ ماه نباید اقدام کنیم

اون برام سخته که اینهمه مدت منتظر بمونم

چه داروهایی میخوردن؟

عملش راحته ولی اینکه ۶ ماه نباید اقدام کنیم اون برام سخته که اینهمه مدت منتظر بمونم چه داروهایی می ...

اقدام کن شماخدا میدونه کی باردارشین ولی بنظرم اگه مشکلت ناباروریه چاره ت فقط عمله ماکه دوبارآی یوآی کردیم ودوسال دارو و دکترهمه قطع امیدکردن وگفتن مشکل داره اصلاباردارنمیشه ولیبعدعملش لطف خدا دوتافرشته بهم دادکه یکیشویکماه قرص انداختم فوری باردارشدم۶ماه زمان زیادی نیستامی ارزه

عملش راحته ولی اینکه ۶ ماه نباید اقدام کنیم اون برام سخته که اینهمه مدت منتظر بمونم چه داروهایی می ...

داروهاش یادم نیست۷یا۸سال پیش بودولی اکثرا تقویتی وخیلی گرون بودن ده برابرخرج عمل خرج اینوراونورکردیم اینم زیربارعمل نمیرفت نوبت آی وی اف که گرفتم راضی شدرفت ومنم کنسل کردم

اقدام کن شماخدا میدونه کی باردارشین ولی بنظرم اگه مشکلت ناباروریه چاره ت فقط عمله ماکه دوبارآی یوآی ...

عزیزم من تقریبا ۴ ماه پیش متاسفانه به علت بارداری پوچ سقط کردم

نه باردار میشم

خودشم با اولین بار باردار شدم

ولی اونجوری شد

داروهاش یادم نیست۷یا۸سال پیش بودولی اکثرا تقویتی وخیلی گرون بودن ده برابرخرج عمل خرج اینوراونورکردیم ...

فعلا دکتر خودش گفته عمل لازم نیست

دو هفته دیگه داروهاش تموم میشه دوباره بریم ببینیم چی میشه

عزیزم من تقریبا ۴ ماه پیش متاسفانه به علت بارداری پوچ سقط کردم نه باردار میشم خودشم با اولین بار ب ...

خب نطفه شون ضعیفه که اینجوری میشه بعضیاباردارنمیشن چون تعدادوحرکات اسپرم کمه بعضیام بخاطراسپرم ضعیف وبی کیفیت بعدبارداری سقط یاپوچ دارن

فعلا دکتر خودش گفته عمل لازم نیست دو هفته دیگه داروهاش تموم میشه دوباره بریم ببینیم چی میشه

بنظرم همون اول بره عمل کنه خیلی بهتره هم خیلی اذیت میکنن دکترا همم مشکل اساسی حل بشه بهتره بازم خودتون هرجورصلاح میدونین ماکه بعدکلی هزینه ووقت وافسردگی وزندگی آشفته راضی به عمل شدمغروربود