2777
2789
عنوان

شوهر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 18 پست
خودتو بزن به بی‌خیالی برات مهم نباشه چی بهشون میگه  فقط پول بگیر و خرج کن

نمیشه میاد حرصم میده-با حرفا و رفتاراش-خیلی اذیتم میکنه-واقعا کم آوردم-دارن داغون میشم 

خسته ترینم
تا حد امکان همه چیو ازش قایم کن پس انداز کن و محل نده 

چند روز پیشا غذا گرفته رفتیم خونه مادرش الکی به من میگه مادرم پول داده رفتیم سر سفره همه از شوهر من تشکر کردن بعد سرمو یهو بلند کردم دیدم داره اشاره میکنه که زنم نفهم من گرفتم غذارو-این کارش یعنی چی اخه-بعد اومد خونه میگه مادرمینا گفتم زنت چه کار زشتی میکنه نمیزاره برای ما خرج کنی

خسته ترینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند روز پیشا غذا گرفته رفتیم خونه مادرش الکی به من میگه مادرم پول داده رفتیم سر سفره همه از شوهر من ...

اره شوهر منم  اینطوریه از بس خانوادش ازت بد گفتن اینطوریه نسبت به زن بدبین شده گاهی غذا بپز خانوادشو دعوت کن بدون اینکه شوهرت بفهمه تو هم اونو خراب کن

اره شوهر منم  اینطوریه از بس خانوادش ازت بد گفتن اینطوریه نسبت به زن بدبین شده گاهی غذا بپز خان ...

حرص نمیخوری این جوری میکنه شوهرت-خیلی عصبی میشم من-میگم چرا یه جوری رفتار میکنی که اونا فک کنن من نمیزارم براشون خرج کنی-میگه خب تو صدات در میاد زیاد خرج کنم میگم خب باید بری به اونا بگی-بدبخت شدم خیلی بدبخت چه جوری با این مرد یه عمر زندگی کنم تو بگو چی کار کنم

خسته ترینم