2777
2789
عنوان

بنظرتون عروس هلندی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 69 پست
خوب زبون بسته غذا میخوره دستشوییم میکنه دیگه😅 ولی اصلا بو و اینجور چیزا نداره.

اگر بو ندراه خوبه مرسی گلم💚

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

اره دقیقا یکی من ک هرموقع تو اتاقه اینقد جیغ میزنه ک بیاریش پیش خودت فقط باید تو پذیرایی باشه برا خ ...

آخیی😁آره از تنهایی بیزارن و معمولا با یک نفر از اعضا خونواده  بیشتر صمیمی میشن

برای باور گُل دادن جوانه زدن کافیست❤🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهیییی🧿🧿 چند وقتشه نر هست یا ماده؟

یک سالو خورده ای 

ماده س عزیزم

براش شوهرم گرفتیم از تنهایی در بیاد ولی محل شوهرش نمیده اینقدی😂بچم مغروره و آدم دوست

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)
ن نکران نباش اینقدی کثیف کاری نداره دیگ یکم پی پی ک میکنه تو خونه اگ ول باشه یکم ک بمونه خشک میشه ...

آره بخدا دوس داریم ی چیزی باشه هی بهش برسم البته تا بخوام بچه دار شم😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

یک سالو خورده ای  ماده س عزیزم براش شوهرم گرفتیم از تنهایی در بیاد ولی محل شوهرش نمیده اینقدی ...

😂😂😂

بدبخت شوهرش نرین براش هوو بیارین😂

حرف میزنه شنیدم ماده ها حرف نمیزنن درسته؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فقط تنهاش نزار افسردگی میگیره☹️

الهییییی🥺

اگر گرفتم هیچ وقت تنهاش نمیزارم🥺

البته که شوهرم باید برای تولدم بگیره پول خودم کجا بود😂🤭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره دقیقا یکی من ک هرموقع تو اتاقه اینقد جیغ میزنه ک بیاریش پیش خودت فقط باید تو پذیرایی باشه برا خ ...

😂😂 چ باحال

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهییییی🥺 اگر گرفتم هیچ وقت تنهاش نمیزارم🥺 البته که شوهرم باید برای تولدم بگیره پول خودم ک ...

حتی اگه بچه دار شدی پیشت نگهش دار..ندی بره..چون تورو میشناسه و قطعا دق میکنه🥺ببین خب فکراتو بکن نگهداریش عین بچه س خیلی میفهمه باهوشه..❤

برای باور گُل دادن جوانه زدن کافیست❤🌱
آخیی😁آره از تنهایی بیزارن و معمولا با یک نفر از اعضا خونواده  بیشتر صمیمی میشن

این یکی ما ک عاشق بابامو شوهرمه😑😂تا میبینشون سریع پرواز میکنه میره رو سرشون یا از پاهاشون میره بالا رو شونه هاشون

توله سگ مردا رو بیشتر دوس داره

😂😂😂 بدبخت شوهرش نرین براش هوو بیارین😂 حرف میزنه شنیدم ماده ها حرف نمیزنن درسته؟

اره ماده مون ک فقط جیغ میکنه 😂 انگار غر میزنه

نرمونم حالت اواز میخونه

یکی دیگ داشتیم دادیم ب کسی اون نر بود چند کلمه ای حرف میزد

ولی من عاشق همین عروس مادمم

عزیزم🥺😍😁خب واسش بخارون نامرد🤨😁

مگ ول میکنههه؟ ینی تو ۴ ساعت سرشو بخارون این سرشو بلند نمیکنه

ضمنا اصلا حموم نمیکنه پلشت تشریف داره یکم🤦🏻‍♀️ فک‌کنم براهمین اینقد دوس داره بخارونیمش