2777
2789
چیکار کنن پس ،مخصوصا کسی که واسه معیشت میخواد و کس معتمدی نمیشناسه بده دستش

پس انداز تا حدی که معیشت و نیازهای روزمره برطرف بشه هیچ مشکلی نداره ، درستش هم همینه، من پول مازاد شما رو میگم 

کاربر آقا. زنان به پای هر مذکری نمی مانند ولی برای یک مرد چه کارها که نمی‌کنند.
پس انداز تا حدی که معیشت و نیازهای روزمره برطرف بشه هیچ مشکلی نداره ، درستش هم همینه، من پول مازاد ش ...

من ۲۰۰ گذاشتم بانک و سود ماهانه میگیرم خودمم میدونم چقد بی ارزش میشه پولم ولی مجبورم همش استرس دارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه نصیحتی که میتونم بهت بکنم اینکه تو این سن پول خودتو برای خوش گذرونی ها هدر نده بیشترش کن و طلا بخ ...

بله درسته من سعی میکنم کمترچیزهایی که نیازندارم روبخرم تابتونم بیشترپس اندازکنم

من ۲۰۰ گذاشتم بانک و سود ماهانه میگیرم خودمم میدونم چقد بی ارزش میشه پولم ولی مجبورم همش استرس دارم& ...

استرس چی رو دارید؟

بله درسته من سعی میکنم کمترچیزهایی که نیازندارم روبخرم تابتونم بیشترپس اندازکنم

این روش اشتباهه. فقط روح شما از بین میره. 

خب تقریبا ماهی ۶تومن دارم دونفرهستیم  مستاجر نیستم

این مبلغ رو از سپرده خودتون. تو بانک بدست میارید یا حقوق دارید؟

چهارونیم رو از سپرده 

پس نگران چیزی نباشید. شما دارید زندگی روزمره خودتون رو با توجه به سپرده تامین می‌کنید. ببینید قطعا دولت از من و شما خیلی زرنگتر هستش، شما فکر کنید همه مردم شبیه شما از بی ارزش شدن پول خودشون بترسند و برن از بانک برداشت کنن، بانک ورشکست میشه. پایه و اساس بانکداری و تولید پول رو‌همین سپرده های مردم تشکیل میده. دولت وقتی ببینه تورم داره بالا میره و مردم سپرده ها رو خارج میکنن درصد سود سپرده ها و وام ها رو بالا می‌بره که مردم پول خودشون رو برداشت نکنند.درسته اون افزایش درصد سود در مقابل تورم ناچیز هست ولی واسه شخصی شبیه شما بازم خوبه. مردم عادی حرف مفت زیاد میزنن و خودشون رو علامه می‌دونن. من نمیتونم به شما که دارید با اون سپرده زندگی میکنید بگم آره داری بدبخت میشی برو پولتو طلا بخر داره پول بی ارزش میشه. از کجای میخواید بیارید بخورید بعد؟