2777
2789
عنوان

وام ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 5064 بازدید | 40 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو اوضاع احوال الان یکی رو پیدا کن اول زندگی همه چی داشته باشه اونم بدون وام  حرفایی میزنی!!!! ...

خب مگه باید همه چی باشه؟ چه فایده کام زنوشوهر تلخه بعدش هیچی بهشون نمی چسبه یک سر جنگ دعوا فکر پرداخت وام من که اصلا دوست ندارم خدا نیاره

نرخ تورم از نرخ سود بانکی بیشتره پس هر کس وام بگیره در واقع سود کرده مخصوصا اگه مدت اقساط بلند مدت ب ...

کلا وام ذهن ادم رو فقیر می کنه کسایی که پرداخت می کنن بده کارن حرف منو می فهمن حتی خواب شب می گیره گاهی اوقات

اونم خوب نیست والا کاش وام صفر درصدی می بود

نیست دیگه.. ما والا همون سی درصدیشم راضی بودیم لازممون بود هزارتا بهانه و ضامن و کم مونده بگن یه نفرو گروگان برمیداریم بعد وام میدیم اینقدر اذیت میکنن.. خدا ازشون نگذره حالا چهاردرصدی بماند

خب مگه باید همه چی باشه؟ چه فایده کام زنوشوهر تلخه بعدش هیچی بهشون نمی چسبه یک سر جنگ دعوا فکر پرداخ ...

فک کنم شما وضعت خیلی خوبه 

عروس دامادی میشناسم سه ساله میخوان خونه رهن کنن برن ماه عسل عروسی هم نگیرن برن سر خونه زندگی شون نمیشه به نظرتون با حقوق 12 تومن چند سال کار کنه خرج نکنه فقط بتونه یه خونه 50 متری رهن کنه 

یه یخچال، تلویزیون، دوتا فرش، ظروف دم دستی همین وسایل اولیه زندگی حساب کن چقد میشه 

حالا یکی که بخواد عروسی بگیره مخارج عروسی هم هست 

شما احیانا نفست از جای گرم درمیاد 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
من که هر کیو دیدم با وام عروسی کرده بعدش زهرمارش شده وا 

طرفای شما احتمالا پولدارن 

والا ما که هم خودمون هم داداشام با وام خونه خریدیم، ماشین خریدیم، عروسی گرفتیم 

چون بدون وام هیچ پشتوانه ای نداشتیم به هیچ وجه هم خونه دار نمی شدیم درسته چند سال سختی کشیدیم ولی خدا را شکر صاحب خونه شدیم از اسباب کشی راحت شدیم همون پولی اون سال دادیم خریدیم الان رهن هم نمیدن 

هر چند اون موقع ارزش پولی که وام گرفتیم بیشتر بود مثلا ما 150 گرفتیم خونه خریدیم همون سال اول که قسط می‌دادیم خونه شد سه برابر همه مثل شما موقع که وام گرفتیم گفتن بدبخت میشید کی میاد 150 تومن وام بده خونه ولی خدا را شکر همون افراد یه سال بعدش میگفتن خیلی کار خوبی کردین 

ولی الان متاسفانه تورم خیلی زیاده با وام هم نمیشه خونه خرید ولی حداقل برای گرفتن عروسی ساده و رهن و اجاره خونه بهترین گزینه هست

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
این دوره زمونه اصلا قرض نمیشه گرفت کسی قرض نمیده... 

ایشون احتمالا اصلا از قیمت ها و مخارج شروع زندگی کخ هیچ پشتوانه ای نداری خبر نداره 

کلا کسایی که وام نمی گیرن ذهن ثروتمندی دارن من شنیدم

بله‌ درسته شما درست می‌گید 

حالا به این سوالم جواب بده لطفا رهن خانه 60 متری الان تو شهر ما 300 میلیون پول میخواد با حقوق 12 تومن چند سال طول میکشه؟؟؟؟ تا این 300 تومن جمع کنه رهن همون خونه شده 500 متاسفانه 

انشالله خداوند به همه اونقدر بده که محتاج وام نباشه

ایشون احتمالا اصلا از قیمت ها و مخارج شروع زندگی کخ هیچ پشتوانه ای نداری خبر نداره 

من اول زندگی نیستم دیگه اخرشم.. ولی وام لازمم... نمیدن دیگه خدا ازشون نگذره فقط اذیت میکنن 

من اول زندگی نیستم دیگه اخرشم.. ولی وام لازمم... نمیدن دیگه خدا ازشون نگذره فقط اذیت میکنن 

انشالله خدا کمک کنه مشکلتون حل بشه