2777
2789
تورو خدا دعا کن دماغ منم خوب بشه😭😭من یا فقط با این دکتر میتونم عمل کنن یا باید کلا قیدشو بزنم... ا ...

دعا میکنم عزیزم

بخدا دماغ من خیلی عالی شده نگران نباش واست دعا میکنم بهترین نتیجه رو بگیری 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا میکنم عزیزم بخدا دماغ من خیلی عالی شده نگران نباش واست دعا میکنم بهترین نتیجه رو بگیری 

ممنون عزیزم

دو تا از دوستامم رفتن عالی شدن... ولی خوب اونا دماغاشون اززاول استخونی و بی ایراد بود ... اولاش که دیدمشون (3 ماهه اول) گفتم آخی طفلکیا چقدر زشت شدن ولی الان یه ساله که میگذره انقدر قشنگ شده ولی دختر عمه هام پیش یه دکتر سرشناس رفتن و 50 دادن ولی به خوشگلی و خوش فرمیه دماغ دوستام نیس... 

ممنون عزیزم دو تا از دوستامم رفتن عالی شدن... ولی خوب اونا دماغاشون اززاول استخونی و بی ایراد بود . ...

نگران نباش هرچی حساسیت ب خرج بدی خراب میشه

من خیلی ریلکس و بیخیال بودم نتیجه خوبی هم گرفتم

دماغ من گوشتی و دراز و ی قوز ریز داشت و یکمم کج بود 

برو مطمعن باش عالی میشی 

نگران نباش هرچی حساسیت ب خرج بدی خراب میشه من خیلی ریلکس و بیخیال بودم نتیجه خوبی هم گرفتم دماغ من ...

خدا از دهنت بشنوه 

اره اتفاقا دوستامم خیلی ریلکسن اصلا نرفته بودن مطب کار دکترو ببینن همینجوری از واتساپ نوبت گرفته بودن روز عملم رفتن کلینیک 

هرچی بیشتر حساس باشی همونقدر بد میشه دماغت من با بیخیالی رفتم البته واسه دکتر خیلی گشتم

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879