2777
2789
عنوان

پولیپ رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 9676 بازدید | 115 پست
عین هم هستیم🫤 منم ندارم به جز پولیپ به بسته بودن لوله هام شک دارم😑

استرستم کنترل کن خودش بدترین عامله

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس که وحشتناک دارم رفتم از کتابخونه کتاب امانت گرفتم تا بهش فکر نکنم

پیاده روی برو.زیاد خونه نمون

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
همین امروز از بیمارستان برگشتم به خدا منتظرم دکتر بیهوشی بهم نامه بده تا بیام تهران عملش کنن تازه وق ...

عزیزم انشاللع ک ب سلامتی عمل میکنید و ب زودی مامان میشید من از چندجا پرسیدم گفتن پولیپ اصلا خطرناک نیس در واقع ۹۰ درصد مواقع خوش خیم نگران نباشید منم دیروز دکترم بودم گفت فعلا کوچیکه هیچ کاریش نداریم من داخل رحم هست وبچه هم نمیخوام 

عزیزم انشاللع ک ب سلامتی عمل میکنید و ب زودی مامان میشید من از چندجا پرسیدم گفتن پولیپ اصلا خطرناک ن ...

من میخوام برش دارم تازه دیروز رفتم دکتر بهم نامه بیهوشی داد که برم تهران عمل کنم اخه من افتادم به لکه بینی ایشالله مشکل شماهم حل بشه همیشه زنجبیل دم کن بخور با عسل و سیاه دانه یه خانوم گفت پولیپ ۳ سانتی رو با دارو گیاهی دفع کرده ولی من چون عجله دارم وقت ندارم با دارو گیاهی ادامه بدم

من میخوام برش دارم تازه دیروز رفتم دکتر بهم نامه بیهوشی داد که برم تهران عمل کنم اخه من افتادم به لک ...

بله منم الان دارم همین دارو گیاهی رو امتحان میکنم از دیشب گرفتم انشالله ک ب سلامتی عمل میکنید و مشکلتون حل میشه

سلام عزیزم تاپیک قدیمیه میشه جواب بدی؟ پولیپی که داشتی رو به سلامتی عمل کردی؟ منم هنوز بچه ندارم به ...

عمل کردم ولی هنوز باردار نشدم 😔 روز و شبم گریه هستش 😭 نه فقط روز کورتاژ درد داری دو روز استراحت کن روز سوم سرپا میشی