سلام خانوما من ماه پیش با دارو فولیکول هام رشد کردن دو تا hmg و hcg هم تزریق کردم چون تنبلی و پولیپ داشتم دکتر گفت بعد آمپول برای بارداری اقدام کن ولی دو روز بعد اقدام لکه بینی داشتم با درد شدید توی پهلو خیلی امیدوار بودم باردار باشم چون علائم لانه گزینی رو داشتم ولی بعد ۱۵ روز پریود شدم به نظرتون علت پولیپ بوده که مانع بارداری شده😔
همین امروز از بیمارستان برگشتم به خدا منتظرم دکتر بیهوشی بهم نامه بده تا بیام تهران عملش کنن تازه وق ...
عزیزم انشاللع ک ب سلامتی عمل میکنید و ب زودی مامان میشید من از چندجا پرسیدم گفتن پولیپ اصلا خطرناک نیس در واقع ۹۰ درصد مواقع خوش خیم نگران نباشید منم دیروز دکترم بودم گفت فعلا کوچیکه هیچ کاریش نداریم من داخل رحم هست وبچه هم نمیخوام
عزیزم انشاللع ک ب سلامتی عمل میکنید و ب زودی مامان میشید من از چندجا پرسیدم گفتن پولیپ اصلا خطرناک ن ...
من میخوام برش دارم تازه دیروز رفتم دکتر بهم نامه بیهوشی داد که برم تهران عمل کنم اخه من افتادم به لکه بینی ایشالله مشکل شماهم حل بشه همیشه زنجبیل دم کن بخور با عسل و سیاه دانه یه خانوم گفت پولیپ ۳ سانتی رو با دارو گیاهی دفع کرده ولی من چون عجله دارم وقت ندارم با دارو گیاهی ادامه بدم
سلام عزیزم تاپیک قدیمیه میشه جواب بدی؟ پولیپی که داشتی رو به سلامتی عمل کردی؟ منم هنوز بچه ندارم به خاطر لکه بینی دکتر گفته بیا کورتاژ کنم برات خیلی میترسم😭