2777
2789
عنوان

پولیپ رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 9676 بازدید | 115 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه میشه استرس نداشت شوهرم میگه ۵۰ درصد پولیپ باشه نصفش استرس خودت همه چی رو نابود میکنه😔🥺😭

منم استرسیم.شوهرمنم میگه بهش فکر نکن خدا باید بخواد.ولی سعی کن خودتو مشغدل کنی.پیاده روی خیلی خوبه.زیاد خونه و تنها نمون

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
من ۲۵ شوهرم ۳۰

خب عزیزدلم خیلی فرصت داری.من ۳۶ سالمه ازدواج دوممونه متاسفانه خیلی از فرصت ها رو از دست دادیم.اصلا نگران نباش.ویتامین دی و اسید فولیک میخوری؟ماهی یه بار به شوهرت ویتامین دی بده

منم استرسیم.شوهرمنم میگه بهش فکر نکن خدا باید بخواد.ولی سعی کن خودتو مشغدل کنی.پیاده روی خیلی خوبه.ز ...

من هر روز پیاده روی میکنم تنبلی و پولیپ باهم گرفتم یه مدت دارو میخورم پولیپ کوچیک میشه ماه بعد برد تنبلی میخورم پولیپ بزرگ میشه دیگه گفتم هرچی شد شد باید برم این لجن دربیارم نمیدونم برا چی رشد کرده بعضیا میگن مشکل هورمونی بعضی میگن مصرف گوشت قرمز

خب عزیزدلم خیلی فرصت داری.من ۳۶ سالمه ازدواج دوممونه متاسفانه خیلی از فرصت ها رو از دست دادیم.اصلا ن ...

هر روز زینک فولیک اسید ویتامین دی و ایی مصرف میکنم 😑خسته شدم از بس توی صف سونو و دکتر بودم یه ساله دارم میرم و میام اصلاح سبک و گیاهی و قرص باهم مصرف کردم ولی هیچ 🤦‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

هر روز زینک فولیک اسید ویتامین دی و ایی مصرف میکنم 😑خسته شدم از بس توی صف سونو و دکتر بودم یه ساله ...

نتیجه میده گلم.حتما پیگیر پولیپ باش.منم بعد دو هفته بعد سونو دارم برم دکترم ببینم چی میگه

مال من داخل حفره رحمی قسمت فوقانی دکترم گفت اگه باردار نشدی باید هیستروسکوپی کنی

عزیزم چکار کردین برا پولیپ من ۳تا داخل حفره رحم دارم خیلی میترسم ک سرطانی بشن تو روخدا پیام دیدین جواب بدید

عزیزم چکار کردین برا پولیپ من ۳تا داخل حفره رحم دارم خیلی میترسم ک سرطانی بشن تو روخدا پیام دیدین جو ...

همین امروز از بیمارستان برگشتم به خدا منتظرم دکتر بیهوشی بهم نامه بده تا بیام تهران عملش کنن تازه وقت عکس رنگی هم دارم

عزیزم چکار کردین برا پولیپ من ۳تا داخل حفره رحم دارم خیلی میترسم ک سرطانی بشن تو روخدا پیام دیدین جو ...

امروز صبح هم آزمایش هورمن دادم ببینم مشکل از هورمون هام نیست کلا همش بیمارستان و دکترم😔😮‍💨

شما چیکار کردین سونو رفتین

اره گلم.دکترمم عوض کردم.سونوم پولیپ داخل رحم ندارم فقط دهانه رحم.گفت چرا دکترت برات برنداشته عامل نابارواریه.چون این ماه فولی هام خوب بودن بهم آمپول آزاد سازی داد گفت اقدام داشته باش اگه این ماه پری شدی بعد پاک شدنت بیا برات بردارم.بیخود ۶ ماه زمانم رفت