سلام خانوما من ماه پیش با دارو فولیکول هام رشد کردن دو تا hmg و hcg هم تزریق کردم چون تنبلی و پولیپ داشتم دکتر گفت بعد آمپول برای بارداری اقدام کن ولی دو روز بعد اقدام لکه بینی داشتم با درد شدید توی پهلو خیلی امیدوار بودم باردار باشم چون علائم لانه گزینی رو داشتم ولی بعد ۱۵ روز پریود شدم به نظرتون علت پولیپ بوده که مانع بارداری شده😔
خب عزیزدلم خیلی فرصت داری.من ۳۶ سالمه ازدواج دوممونه متاسفانه خیلی از فرصت ها رو از دست دادیم.اصلا نگران نباش.ویتامین دی و اسید فولیک میخوری؟ماهی یه بار به شوهرت ویتامین دی بده
تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
منم استرسیم.شوهرمنم میگه بهش فکر نکن خدا باید بخواد.ولی سعی کن خودتو مشغدل کنی.پیاده روی خیلی خوبه.ز ...
من هر روز پیاده روی میکنم تنبلی و پولیپ باهم گرفتم یه مدت دارو میخورم پولیپ کوچیک میشه ماه بعد برد تنبلی میخورم پولیپ بزرگ میشه دیگه گفتم هرچی شد شد باید برم این لجن دربیارم نمیدونم برا چی رشد کرده بعضیا میگن مشکل هورمونی بعضی میگن مصرف گوشت قرمز
خب عزیزدلم خیلی فرصت داری.من ۳۶ سالمه ازدواج دوممونه متاسفانه خیلی از فرصت ها رو از دست دادیم.اصلا ن ...
هر روز زینک فولیک اسید ویتامین دی و ایی مصرف میکنم 😑خسته شدم از بس توی صف سونو و دکتر بودم یه ساله دارم میرم و میام اصلاح سبک و گیاهی و قرص باهم مصرف کردم ولی هیچ 🤦♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️
اره گلم.دکترمم عوض کردم.سونوم پولیپ داخل رحم ندارم فقط دهانه رحم.گفت چرا دکترت برات برنداشته عامل نابارواریه.چون این ماه فولی هام خوب بودن بهم آمپول آزاد سازی داد گفت اقدام داشته باش اگه این ماه پری شدی بعد پاک شدنت بیا برات بردارم.بیخود ۶ ماه زمانم رفت
تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم