2821
2789
من این احتمال رو میدم ک در آستانه فروپاشی باشه و وظیفه انسانی کمک کردن و حرف زدن باهاشه تا بتونه یکم ...

صحبتتون و قبول دارم،ولی کسی که تنها هست میاد یه موضوعی رو مطرح میکنه،ودر اون مورد شروع به صحبت میکنه تا نتیجه بگیره،یا درد دل میکنه،ولی ایشون برای شروع یه موضوع کلی و گفتن،تنها از نظر چی،نیاز جنسی،درد دل کردن،خانواده ندارن،دوستی ندارن...باید چارچوب مشخص باشه...تا دوستان راهنمایی کنن...اینطوری افکار منحرف میشه...

عقل فرمانروای من است...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تنهام چون نیاز به هم صحبت دارم

اینجا واقعا مکان مناسبی برای هم‌صحبت پیدا کردن نیست شما میتونید موضوعی ک ذهنتون رو درگیر کرده تاپیک کنید نه یکی بلکه ممکنه ده ها نفر باهاتون هم‌صحبت بشن و نظراتشون رو بگن و یه فضای تبادل سالم و مفید و امن برا همه ایجاد بشه 

صحبتتون و قبول دارم،ولی کسی که تنها هست میاد یه موضوعی رو مطرح میکنه،ودر اون مورد شروع به صحبت میکنه ...

وای چقدر پیچیده شد 😶😅 بله درست میگین ولی صفحه اول واقعا خیلی تو ذوق میزنه من خودم تاپیک تنهایی بزنم اینجوری بهم بگن خودمو از پنجره میندازم پایین 🤧😃

وای چقدر پیچیده شد 😶😅 بله درست میگین ولی صفحه اول واقعا خیلی تو ذوق میزنه من خودم تاپیک تنهایی بزن ...

بله من خودمم در صفحه ی اول پست گذاشتم...وقتی چارچوب مشخص نباشه افکار منحرف میشه،مخصوصا که اینجا نی نی سایت و اکثرا خانم هستن،به نظرم یه چیز طبیعی...

عقل فرمانروای من است...
 بله من خودمم در صفحه ی اول پست گذاشتم...وقتی چارچوب مشخص نباشه افکار منحرف میشه،مخصوصا که ای ...

اره خب میگه تنهام هرجوابی میشنوه باید بگه فلان مشکل دارم فلان اتفاق افتاده حالم بده کمکم کنید نمیشه که بگه تنهام همه بگن اخ قربون دلت که تنهایی اونم کجا تو نی نی سایت که نصفشون خیانت دیدن به خونه اقایون تشنه😅

الان این سایت همه خانم هستن ...یعنی من نباید وارد این سایت میشدم .. یا اینکه آقایون کلا حق حرف زدن ن ...

حق حرف زدن داری هرادمی میتونه نظرشو بگه ولی باید یه عنوان درست داشته باشی وقتی میگه تنهام هرکی یه فکری میکنه همونطور جواب میده