من این احتمال رو میدم ک در آستانه فروپاشی باشه و وظیفه انسانی کمک کردن و حرف زدن باهاشه تا بتونه یکم ...
صحبتتون و قبول دارم،ولی کسی که تنها هست میاد یه موضوعی رو مطرح میکنه،ودر اون مورد شروع به صحبت میکنه تا نتیجه بگیره،یا درد دل میکنه،ولی ایشون برای شروع یه موضوع کلی و گفتن،تنها از نظر چی،نیاز جنسی،درد دل کردن،خانواده ندارن،دوستی ندارن...باید چارچوب مشخص باشه...تا دوستان راهنمایی کنن...اینطوری افکار منحرف میشه...
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اینجا واقعا مکان مناسبی برای همصحبت پیدا کردن نیست شما میتونید موضوعی ک ذهنتون رو درگیر کرده تاپیک کنید نه یکی بلکه ممکنه ده ها نفر باهاتون همصحبت بشن و نظراتشون رو بگن و یه فضای تبادل سالم و مفید و امن برا همه ایجاد بشه
بله من خودمم در صفحه ی اول پست گذاشتم...وقتی چارچوب مشخص نباشه افکار منحرف میشه،مخصوصا که ای ...
اره خب میگه تنهام هرجوابی میشنوه باید بگه فلان مشکل دارم فلان اتفاق افتاده حالم بده کمکم کنید نمیشه که بگه تنهام همه بگن اخ قربون دلت که تنهایی اونم کجا تو نی نی سایت که نصفشون خیانت دیدن به خونه اقایون تشنه😅