اره فقط رب گوجه بهش نزن و خود گوجه اصلا اینها رو نزن گوشتش رو بد مزه میکنه . ولی پیاز درسته 4 5 تا بزار دورش و کمی با پیازهای درسته همراه هم سرحش کن و نمکو زعفرونو یک لیوان اب و دو سه تا برگ بو بذار بپزه و نیم اعت یا حالا یکم بیشتر قبل از پخته شدن نهاییش چند تا سیب زمینی درسته رو بزار دورش و ادامه بحتن و در نهایت ابش باید کمی غلیظ بشه و اندازه مثلا نصف لیوان توی دیکت اخر سر اب داشته باشه . خیلی این مدل گوشتش خوشمزه میشه . یک راه دیگه اش هم همون کباب کردن هست اما ما این مدل استفده میکنیم.