راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما میخندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.
دم غروب انقد همسایه طبقه بالا تنمون رو لرزوند چون برادرم درو یکم محکم بست همسایه بالا سرمون جفت پا انقد رو سرمون پرید و فحش داد فکر میکردیم سقف الان خراب میشه دعا کنین شر نشه از اینجا برن خیلی پسر دیوونه ایه میترسم
موافقم باهات عزیزم ولی هر چقد ازش دوری کردم درست نشد من ازش دور بشم اونم دورتر میشه اون از ...
عزیزم شما بیشتر به خودت اهمیت بده با سیاست وا دارش کن یه سری رفتارها رو یاد بگیره مثلا جلو خانوادش بگو خیلی خوبه و با درک و توجه بزا این موضوع بزا حال کنه ک تعریفشو میکنی تو ذهنش جا بیوفته که بهت خیلی توجه داره اگه با پرخاش باشه یا بخوای خودت ازش بخوای بهت محبت کنه این خیلی بده باید ذهنشو عادت بدی خودتم زیاد بهش توجه نکنی تا اون مدام مشتاق توجه و محبتت باشه