2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂😂وای 

ملت دیوانه شدن به خدا

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.
خدابیامرزه  یعنی هردوهم زمان فوت کردن

نه مادرم سال۸۷ فوت شد۱۴آذرپدرم ۸۳پنج آذربرادرمم سال ۸۲سوم خرداد.....ممنونم عزیزدلم  گاهی فکرمیکنم جای قلب سنگ تودلمه سه تاداغ دیدم خودم نمردم

نظرت چیه یه مدت توجه تو  نسبت بهش کم کنی میگن مردها از خانم های ک زیاد بهشون وابسته نیستن خوششو ...

موافقم باهات عزیزم

ولی هر چقد ازش دوری کردم درست نشد 

من ازش دور بشم اونم دورتر میشه

اون از خداشه من کاری بهش نداشته باشم 

دلش میخواد مثل پسرای مجرد زندگی کنه 

خیییییلی دلم گرفته ....آذرسالگردفوت مادرپدرمه....شوهرم خییییلی سرده دریغ ازحتی یه دست دادن ساده .... ...

خدا  رحمتشون کنه گلم ...بچه هم به امید خدا طوریش نمیشه آروم باش به خدا توکل کن  امیدوارم شادی بیاد تو دلت

هر چی کسمی دردت به گیانم امیر رضا

منم کره مربا با نصف نون لواش خوردم دوباره بخوابم

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

دم غروب انقد همسایه طبقه بالا تنمون رو لرزوند چون برادرم درو یکم محکم بست همسایه بالا سرمون جفت پا انقد رو سرمون پرید و فحش داد فکر می‌کردیم سقف الان خراب میشه دعا کنین شر نشه از اینجا برن خیلی پسر دیوونه ایه میترسم

موافقم باهات عزیزم ولی هر چقد ازش دوری کردم درست نشد  من ازش دور بشم اونم دورتر میشه اون از ...

عزیزم شما بیشتر به خودت اهمیت بده با سیاست وا دارش کن یه سری رفتارها رو یاد بگیره مثلا جلو خانوادش بگو خیلی خوبه و با درک و توجه بزا این موضوع بزا حال کنه ک تعریفشو میکنی تو ذهنش جا بیوفته که بهت خیلی توجه داره اگه با پرخاش باشه یا بخوای خودت ازش بخوای بهت محبت کنه این خیلی بده  باید ذهنشو عادت بدی خودتم زیاد بهش توجه نکنی تا اون مدام مشتاق توجه و محبتت باشه 

دم غروب انقد همسایه طبقه بالا تنمون رو لرزوند چون برادرم درو یکم محکم بست همسایه بالا سرمون جفت پا ا ...

وا عجب دیوونه ای بوده امیدوارم ازتون دور باشن همچین ادمیه الهی بگردم که باعث شده همچین حس بدی رو تجربه کنی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز