2777
2789
عنوان

هدیه عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 45 پست
ما رسم نداریم برای عقد کادو بدیم فقط درجه یکا میدن یعنی مادرپدر و خواهر برادر عروس دوماد

دقیقا ما هم همینطور صدا هم نمی‌زنیم هرکسی تمایل داشته باشه هدیه میده

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما رسم نداریم برای عقد کادو بدیم فقط درجه یکا میدن یعنی مادرپدر و خواهر برادر عروس دوماد

تازه عقد دخترداییم رفته بودم خیلی مجلل بود هیچکس کادو نداد واقعا انتظار این یکیو نداشتم قشنگ خورد کردن منو

عمت کار بسیار اشتباهی کرده تو هنوز خونه خودت نرفتی و خونه باباتی چ کادویی داری ک بدی؟ حتما سر فرصت ...

از قصد بود اخه با مادرم مشکل دارن ، شوهر عمم میدونست قراره اسممو صدا بزنن میخواستم برم دسشویی نمیذاشت میگف ننن تو بموننن هیجا نرووو

شما از رسمو رسوم خونواده پدریتون بی اطلاع بودین؟

کاش قبل مراسم هدیه پدرتو میدادی خودت و میگفتی از طرف خونوادمونه یا پدرته

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

شما چرا خورد شدی؟کار عمت بسیار زشت بوده  بعدشم کادو دادی دیگه اصلا هم خورد نشدی اینم بدون اگه ...

با اینکه من جلوشون وایستاده بودم۵ باررر صدام کردن واقعا متاسفم برای خودم با این فامیلا ،منو شوهرم در حال جهاز خریدن هستیم بدون کمک خانواده واقن انتظار درک داشتم

مادرم با پدرم تو حیاط بودن،بابام میخواست کادوشو بزنه ب کاراش...اما واقعا متاسف شدم واسشون

باید صدات که میزد میگفتی جانم عمه چکارم داری بابام کادو میده ، سعی کن رفتارتو درست کنی وگرنه توی زندگى مشترك خیلی ضربه میخوری 

با اینکه من جلوشون وایستاده بودم۵ باررر صدام کردن واقعا متاسفم برای خودم با این فامیلا ،منو شوهرم در ...

عزیزم اصلا خجالت نداشت کارت هرکسی هم متوجه شده باشه الان دونسته عمه چقده .... هستش

باید صدات که میزد میگفتی جانم عمه چکارم داری بابام کادو میده ، سعی کن رفتارتو درست کنی وگرنه توی زند ...

اون لحظه شوکه شدم نمیدونستم چی بگم

ولی واقعا حرفتون درسته باید بیشتر تلاش کنم