2777
2789
عنوان

معجزه رزماری برای مو +عکس 🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 70795 بازدید | 70 پست
چ جوری استفاده میکنی

رزماری تازه بخر یا از پارکا بچین.

با کمی اب بجوشونش‌. رریز تو ابکش. ابشو بریز تو اسپری.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم توروخدا عکسشو بفرست ببینم چیه ؟؟ روغن رزماری اسپری؟ چیه . از داروخونه گرفتی یا عطاری؟؟!!!

به دادم برس تمام گیره هام دیگه بسرم نمی‌مونه آنقدر موهام کم شده کل زندگیمو پر مو .

البته فکر کنم بخاطر کمبود ویتامین دی که دارم .

مطمئنم از موهای من خشک‌تر تو دنیا وجود نداره ولی نه اصلاً خشک نکرد

پس منم امتحان کنم. حیاط مادرشوهرم رزماری زیاد هست

تو یخچال میزاریش؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اسی پرمو شدنت مبارک حالا نحوه مصرفشم بگو واینکه روغنشو گرفتی یا خودش ؟

من رزماری رو خشک شده گرفتم از عطاری دو مشت با دو لیوان آب میزارم ۲۰ دقیقه بجوشه و سرد بشه و اسپری می‌کنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12382982/کارواجب-دارم-خواهشاً-بیاین

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
چه جوری استفاده کرده ممنون میشم توضیح بدید

عزیزم جفتش باهم میجوشونه به اندازه یک هفته داخل اب پاش میریزه وهر روز هفته به موهاش میزنه بعد برا هفته بعد درست میکنه باید تازه به تازه باشه

20تا0 باید بچوشه3