2789
عنوان

ویروس جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 43 پست
اره پلارژین کیدز رو میدن هشتاد هزاره 

دست درد نکنه بفرستم بخره باباش

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
اره تب داره الان 

دیکه دارو نده معده اش داغون شد ،فرذا حتما ببر کرج بگو آمپول برای تب و عفونت بدن ،بگو دارو زیاد خورده آمپول بدید ،منم کرجم متخصص نمی‌داد عمومی داد

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیکه دارو نده معده اش داغون شد ،فرذا حتما ببر کرج بگو آمپول برای تب و عفونت بدن ،بگو دارو زیاد خورده ...

باشه دیگه نمیدم همش میگه مامان یه چیزی نمیذاره غذا بخورم اشتها ندارم فردا بیارمش کرج 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
باشه دیگه نمیدم همش میگه مامان یه چیزی نمیذاره غذا بخورم اشتها ندارم فردا بیارمش کرج 

چند سالشه ،نازاخت شدم ،پسر هفت ساله خودم اومد جلو چشمم ،کرونا هست این ،بیار کرج فردا حتما و سرم و امپول  بگیر 😔😔بدن درد و پادرد هم داره این ویروس 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
چند سالشه ،نازاخت شدم ،پسر هفت ساله خودم اومد جلو چشمم ،کرونا هست این ،بیار کرج فردا حتما و سرم و ام ...

اره منم میگم کروناست ۶ سالشه بچه داغون شد نفس کم میاره 

عزیزم پسر منم الان یه هفتس گلو درد شدید داره منم چهاربار دکتر بردم اما این حلق قرمز هنوز خوب نشده&nb ...

خوبین منم پسرم داغون شد بیچاره اعصاب برام نمونده سرفه مونده روش گلو درد شربت آموکسی کلاو بهش بده 

پسر من هم همینه 

یه ماهه درگیره متأسفانه سیستم ایمنی بدنش پایینه مدرسه هم که کلاس اولیها اصلا رعایت نمیکنند 

دو روز پیش خوب بود باز امروز تب کرده 

فقط باید رعایت کرد عزیزم 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
خوبین منم پسرم داغون شد بیچاره اعصاب برام نمونده سرفه مونده روش گلو درد شربت آموکسی کلاو بهش بده&nbs ...

من زوفا عسلی دادم برای سرفه اب روی اتیش بود 

خیلی خوب بود 

بچه ام میگفت مامان انقدر سرفه کردم سینه ام درد گرفته😔ولی خورد روز دوم که بیدار شد شکر خدا فقط صبحش دوبار سرفه کرد

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
عزیزم پسر منم الان یه هفتس گلو درد شدید داره منم چهاربار دکتر بردم اما این حلق قرمز هنوز خوب نشده&nb ...

بله متاسفانه پسر من الان سه دوره اموکسی کلاو دریافت کرده 

خیلی ناراحتم این حجم از انتی بیوتیک تو یه ماه خیلی زیاده 

فک کن دکتر بردم واسه تب میگفت بروفن بده میگفتم مگه برا درد نیست میگفت برا تب بده 

تب بر هم هست 

مثلا استامینوفن بعد از نیم ساعت تاثیر میزاره اما پروفن بعد از یه ساعت و نیم برای پسرم تاثیر داشت 

تب شدید زد به چشماش چند روز چشماش شد خون عقونت شدید گوش گوش درد آموکسی کلاو خورد گوش دردش افتاد تبش ...

عزیزم چرا به بچه کو آموکسی کلاو دادید

عوارضش صد برابر قدرت درمانشه

ایمنی بدنش رو از کار میندازه خطرناکه

این دارو بچه من رو بیچاره کرد

بی اشتهایی شدید میاره بعد ضعف و استفراغ

دارو رو قطع کن اگه براش یه آمپول سفازلین ۵۰۰ 

با بتامتازون تزریق بشه با شربت آموکسی‌سیلین

بهترین نتیجه رو انشاءالله می‌گیره

براش شربت مولتی ویتامین خارجی هم بگیر

ولی فاصله مصرفش با آنتی بیوتیک باید چند ساعت باشه 

عزیزم چرا به بچه کو آموکسی کلاو دادید عوارضش صد برابر قدرت درمانشه ایمنی بدنش رو از کار میندازه خط ...

عفونت گوشش خیلی شدید بود جوری که ریخته بود بیرون برا همون یه شیشه بهش دادن ولی واقعا اشتهاش صفر شد لاغر شده خیلی 

عفونت گوشش خیلی شدید بود جوری که ریخته بود بیرون برا همون یه شیشه بهش دادن ولی واقعا اشتهاش صفر شد ل ...

میتونست آمپول بنویسه سریع تر عمل میکرد

بچه من این مرحله رو گذروند تا فهمیدم

آموکسی کلاو داره بچم رو از بین می‌بره

آموکسی‌سیلین یا سفکسیم کم عوارض تر و نرماله

حتماً باید آمپول سفازلین و بتا متازون رو هم زمان

اول بزنه تا راحت بشه