2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم دختر مذهبی قشنگ هم میشه بگید 🌹

ایه ..نور..لیا..ساره ..اسرا..ضحی..هدی...هدیل..حورا(تلفظ درستش فتحه بر روی ح )...سجا..میثا...ایناس ....هیفا ..یسری..ریحانه..حنانه..حنان..جنان...سندس...نبراس..نباء...مونا...ایلاف...سلما...حلما....ترنم...تبسم...ابتسام...سلدا..

چیدا ب معنای مانند مادر....مرجان...نجمه..آسنات..ثنا..یکتا..راحله ...راحیل..مهلا..آلا.....ملیکا...سمانه...ثمین...هانیه..حانیه...(قروقاطی جدید وقدیم هرچی یادم بود)😆

دلم گرفتع👩🏻‍🦯
چرا حرص میخوری حالا؟😂پماد بدم بهت؟🥲😂😂 من خودم نهج البلاغه میخونم  این تویی ک باید بری تحق ...

خودت فشار خوردی با یه اسم عربی چرت گفتنت گل کرده،سوادت واسه خوندن نهج البلاغه کمه تو برو فعلا آب بریز اونجایی که میسوزه

😂😂😂چیش میتونه شیک باشه؟ از هر ۱۰ نفر ۱۵ نفر علیه

نگفتم کمیابه که

گفتم شیکه 

آوای راحتی داره،تقریبا برای همه مردم دنیا یا حداقل مسلمان ها شناخته شده هست 

معنیش هم میشه شریف و ارجمند که قشنگه  

تکراری بودن که باعث بد بودن یه اسم نمیشه/:

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

اسم پسره من حامیه 

حامی یکی از القاب حضرت ابوالفضله

هم جدیده هم مذهبی

کلا الان دیگه اسم امام هارو نمی‌ذارن بیشتر القابی که خیلی شنیده نشده میذارن شماهم میتونی همین کارو انجام بدی

من اسم طاها رو که می‌شنیدم دلم قنج میرفت  همیشه باخودم میگفتم اگه روزی بچه دار شدم و پسر بود ا ...

ای جااانم ..خوش به حالتون..خدا روشکر که خواسته شما با خواست خدا همسو بوده...منم امیر طاها رو خیلی دوست دارم..همیشه میگم خدایا میشه یه امیر طاها به من بدی...عزیزم چطور با باز کردن قرآن متوجه میشید یه دختره یا پسر؟