2777
2789
عنوان

دوستی مجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 72 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وای پنج سااال..چطور همو ندیدینن واقعا؟من یکسال بود ۴ابان 1401اشنا شدیم و ۹ابان امسال دیدیم همو تو ای ...

چون خانوادم سخت گیرن از روز اولم بهش گفتم من شرایطم اینه بیرون بیا نیستم ، گف من دختره این طوری از خدامه 

تو یه شهرم هستیم 

دتنشگاهم میرم شرایط دارم دیگه 

ولی همچنان میترسم 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
مثل من خودتو بدبخت نکن بعد ۴ سال  با فاصله دوساعت شهرا کات شد رف رل زد با یه دختر ۱۹ ساله هر ...

بهونه اش چی بود؟

منم ۲۷ سالش بود

گفت همشهری نیستی خانواده ام مخالفن فقط ۴ ساعت اختلاف داشتیم

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

نمیدونم والا هر فکری که بگی کردم هر جوری که بگی باش حرف زدم اما اصلا هیچی بروز نمیده

نمیخادت گلی

اگه بخاد لازم نیس انقد براش توضیح بدی 

ولش کن بره پی لیاقتش

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
چون خانوادم سخت گیرن از روز اولم بهش گفتم من شرایطم اینه بیرون بیا نیستم ، گف من دختره این طوری از خ ...

درسته ..منم خیلی میترسیدم از دست فامیل و خانواده خیلی استرس داشتم و قرار شد یجای دورتر ببینیم همو اون 6ساعت راه اومد و ۶ساعت راه هم برگشت ..تو راه رفتن هزار بار پشیمون شدم و میخاستم برگردم اما تصمیمم رو گرفتم ک ببینمش و ذهنم یکم اروم بگیره.ولی خب عزیزم 5سال خیلی زیاده حقیقتش باید بعد یکی دوسال ببینش و اگه بدردت خورد ادامه بدی

نمیخادت گلی اگه بخاد لازم نیس انقد براش توضیح بدی  ولش کن بره پی لیاقتش

بلاکش کنم یا جوابشو چی بدم؟ 

اخه دفعه اولم با هزار بدبختی اومد اولین حرفیم که زد این بود پسندیدی 

خیالت راحت شد این همه راه اومدم که فقط خیالت راحت باشه و مطمئن

درسته ..منم خیلی میترسیدم از دست فامیل و خانواده خیلی استرس داشتم و قرار شد یجای دورتر ببینیم همو او ...

اره گلی درست میگی

ولی من این طوری فک کردم که اگ قرار نیس برا هم باشیم ، اصا همو نبینیم بهتره 

من اصا حس خکبی ب مردا ندارم 

مثلا پسرای دانشگاهو نگاهم نمیتونم کنم یا اگ سنگینی نگاه روم باشه خیلی اذیت میشم 

نمیدونم با این چطوری میشه رفتارم در واقعیت 

اره گلی درست میگی ولی من این طوری فک کردم که اگ قرار نیس برا هم باشیم ، اصا همو نبینیم بهتره  ...

ترک کردن چیزی ک اینهمه باهاش بودی خیلی دردناکو سخته...خودم از پسش برنیومدم نتونستم بیخیالش شم..بهترین ها برات رقم بخوره گلم💛