2777
2789
عنوان

بی بی چک ِ مثبت ِ کاذب؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 39 پست

وای  ببخشید گفتی یکسالش و یک ماهشه هواسم نبود خب  میتونی تا پنج ماه دیگه هم بهش بدی البته برو دکتر هم مشورت کن ببین چی میگه

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

وای  ببخشید گفتی یکسالش و یک ماهشه هواسم نبود خب  میتونی تا پنج ماه دیگه هم بهش بدی البته ...

خواهش میکنم عزیزم

ان شاء الله، برام خیلی دعا کنید 

ناشکری نمیکنم خداروشکر بابت نعمتش اما خیلی ترسیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم عزیزم ان شاء الله، برام خیلی دعا کنید  ناشکری نمیکنم خداروشکر بابت نعمتش اما خیلی ...

فداتشم حتما دعات میکنم میدونم از پسش برمیای😘

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

چرا هیچکس احتمال نمیده باردار نباشم یعنی تاحالا نشده بی بی چک کسب اشتباهی مثبت شه؟ 🤦🏻 تا الان امی ...

😂

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
یک سال و یک ماهشه اما بیش از حد به شیرم وابسته اس شیر خشک و پستونک هم اصلا نمیخوره

چقدر عالی دست راستت رو سر من

خیلی دوس داشتم اختلاف سنی بچه هام همین اندازه بود

اما الان 4 سالشه و من هنوز نتونستم براس خواهر یا برادر بیارم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

مثبته.مبارک.منو خواهرمم ۱۸ماه تفادت سنی داریم و بهترین کودکی وداشتیم.منم پسرم ۱۰ماهونیمه ست.پریودم نشدم ۲هفته عقب لنداختم تست زدم منفیه.نمیدونم چرا پریود نشدم دعا کنید باردارنباشم من شرایطم خاصه

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
چقدر عالی دست راستت رو سر من خیلی دوس داشتم اختلاف سنی بچه هام همین اندازه بود اما الان 4 سالشه و ...

عزیزم ان شاء الله به زودی زود باردار شی و خبرشو بیای اعلام کنی

مثبته.مبارک.منو خواهرمم ۱۸ماه تفادت سنی داریم و بهترین کودکی وداشتیم.منم پسرم ۱۰ماهونیمه ست.پریودم ن ...

ای جان خدا برا هم حفظتون کنه

ان شاء الله عزیزم هر وقت که خودت دوست داری باردار شی... 

برای منم دعا کن از پسش بربیام

ای جان خدا برا هم حفظتون کنه ان شاء الله عزیزم هر وقت که خودت دوست داری باردار شی...  برای من ...

اتفاقا خیلی عالیه

ان شالله به سلامتی