2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 27 پست
اخه ادمی که نیتش خیره با کسی که نیست معلوم میشه دیگه این حداقل حتی یه تشکر خشک و خالیم نمیکنه که بگه ...

شما هم دیگه بهش نگو ،چند بار گفتی ادب خودتو رسوندی. خودش بخواد بیاد میاد. نخواد بیاد نمیاااد😑

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه ادمی که نیتش خیره با کسی که نیست معلوم میشه دیگه این حداقل حتی یه تشکر خشک و خالیم نمیکنه که بگه ...

خب یه کاری کن بگو شوهرت دعوتش کنه یعنی شوهرت زنگ بزنه اگه قبول کرد بدون میخواد تورو نادیده بگیره

اره شوهرم هی اسرار داره هی میگه بهشون بگو بیان دعوتشون من وگرنه من چیکار دارم نشستم تو خونم زندگیمو ...

این دفعه گفت بگو خودت دعوت کن من گفتم وظیفه امو انجام دادم

و با خونسردی هم بگو اینو

واقعا هم ناراحت نباش فدای سرت❤️

میخوام باردار بشم رفتم دکتر و ی سری کیست داشتم عمل کردم بعدش دوباره رفتم برای بچه دار شدن گفتن یکم تخمدان ضعیف دارو مصرف کردم ولی نتیجه نگرفتم میخوام دارو گیاهی طب سنتی مصرف کنم ولی نمیدونم چی استفاده کنم برای تنبلی تخمدان کسی میدونه لطفا بگه 

اسی یه چیزی بگم حدسسسس میزنم مادرشوهرت میخواد پسرش دعوت کنه و‌میخواد‌بگه‌ در اصل خونه پسرمه و‌مهمون ...

😂😂چ جوری به ذهنت رسید لامصب چرا به فکر خودم نرسیده بووووددد

میخوام باردار بشم رفتم دکتر و ی سری کیست داشتم عمل کردم بعدش دوباره رفتم برای بچه دار شدن گفتن یکم ت ...

من یه زنه رو میشناختم داروی طب سنتی میداد بچه دار میشدی خالم برای پسر دار شدن گرفت الان یه پسر داره هرکیم میگرفت ازش به نتیجه میرسید 

شماره چیزی ازش ندارین چطور میگرفت میش بگین لطفا

یه پودر مانند میداد الان پسر خالم سه سالشه چهارسال پیش سیصد تومن گرفت فک کنم یاید قاطی عسل میکردی میخوردی توی مشکین شهر بود بعد خیلیم معروفه اونجا اسمشم اکرم خانم بود