2777
2789
سیاهچاله و کرم چاله تو فضاس...اطلاعات نجومتون رو بالا ببرین

چشم عزیزم 

آخه چند سال پیش که سریال دارک رو نگاه می کردم در موردش با چندنفر بحث می کردیم یک نفر گفت شاید اون غار، نوعی سیاهچاله زمینی باشه که صحبت شد درمورد غار و این حرف ها که گفتند احتمالا غار اصحاب کهف هم همون نمونه بوده می گفتند مگه میشه طرف بره تو غار بخوابه سیصد و خرده ای سال زنده بشه پس باید سفر زمانی براشون اتفاق افتاده باشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

یعنی میگی تو این دنیایی که داریم زمدگی میکنیم چند تا کشتی وهواپیما رفتن تو مثلث برمودا؟کدوم کشتی وهو ...

مثلث برمودا یک قسمت در دریا هستش

یک تیکه از دریا که نیروی عجیبی اونجاست و جاذبه ی بسیار قوی ای داره و هر هواپیما و کشتی که از اون سمت دریا رد بشه رو جذب خودش میکنه غیب میشن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چشم عزیزم  آخه چند سال پیش که سریال دارک رو نگاه می کردم در موردش با چندنفر بحث می کردیم یک ...

این چیزا اکثرا دروغه احتمال واقعی بودنش خیلی خیلی خیلی پایینه....

این دلایل ماورایی رو خیلی اهمیت ندین اکثرا هدف دار هستن طرف علم باشین❤️

.....

این چیزا اکثرا دروغه احتمال واقعی بودنش خیلی خیلی خیلی پایینه.... این دلایل ماورایی رو خیلی اهمیت ن ...

چشم عزیز دلم 

سپاس از راهنمایی تون 🙏🏻❤️

البته بنده خودم کهطرفدار سرسخت علم هستم اما یک باور هم که دارم این هست که برخی چیزها هنوز علم نرفته کشف شون کنه و اگر کشف بشند واقعا ثابت میشند یک سری چیزها هم هست که اگر کشف بشند به قیمت نابودی تمام انسان ها تموم میشه. آخه چند وقت خودم روی یک مساله ماورایی فکر می کردم تا رسیدم به یک فرضیه گفتم بیام به مرحله آزمایش بذارم و به مردم بگم بعد خوب که نتیجه ش رو تجربه و تحلیل کردم دیدم بالفرض که ثابت شد دقیقا آروم آروم نابودی انسان ها رقم می خوره و بی خیالش شدم 

و این جا بود که معنی این شعر رو فهمیدم که چرا میگند اگر چیزی از غیب فهمیدی سکوت کن 

هر که را اسرار حق آموختند، مهر کردند و دهنش دوختند 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈