2777
2789
عنوان

باردارم 🥺

165 بازدید | 17 پست

سلاام خانماا 🥺 

من یک ساله که ازدواج کردم و امروز بیبی چک زدم باردارم … ناخواسته شد و هنوز امادگیشو ندارم کلی استرس دارم و اصلا نمیدونم باید چیکار کنم چ ازمایشایی باید بدم و … برای دکتر تایم گرفتم میشه اونایی ک تجربه دارن بیان و بهم از این دوره بگن 🥺💙 ممنونم 

اول جواب ازمایش خونت سونوت رو ببر مرکز بهداشت پرونده بازکنن بعد برو دکتر از ۸هفته پرونده باز کن

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

⭕️ 4 #سونوگرافی معمول در بارداری

☯️اولین سونوگرافی 👇

🌀بررسي  وجود جنین در داخل یا خارج رحم و مشاهده قلب

⏰زمان مناسب بین هفته 7 تا 9 بارداری

☯️دومین سونوگرافی 👇

🌀بررسي اعضای مختلف بدن جنین مانند سر و گردن ، قرینگی و…

شنيدن صداي قلب جنين در  هفته 12

و #غربالگری  مرحله اول و سلامت جنین

⏰زمان مناسب در هفته 12 تا 14 بارداری

☯️سومین سونوگرافی👇

🌀سلامت جنین و جنسیت

⏰زمان مناسب در هفته 18 تا 20 بارداری

☯️چهارمین سونوگرافی 👇

🌀بررسي  سلامت و وضعیت قرارگیری جنین

⏰زمان مناسب در هفته 32 بارداری

مبارک باشه عزیزم، اصلا نگران نباش برو دکتر خودش همه ازمایشای لازم و مکملای مورد نیاز رو برات تجویز میکنه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

تا هفت هفته صبرکن بعدا سونو برو .زودی پانشو برو سونو چون سونو داخلی میکنند که خوب نیست بعدشم تحت نظر متخصص زنان باش

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

خودت سرخود سونو نده ،آزمایش بتا بده ببر دکتر زنان،یا برو دکتر واست آزمایش بنویسه ،بقیه شو دکتر خودش میدونه کی بفرستت واس سونو آزمایش های دیگه،مبارکت باشه راستی

ی تازه مامان💗

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز