2777
2789
عنوان

من دانشگاه دولتی دوست ندارممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 28 پست
میگم که من خودم دانشجو نیستم کنکوریم🤷

خب پس...

من دانشجوی آزادم .... حداقل جو کلاس ما اینطوریه که رقابت میکنن بچه ها و واقعا درس میخونن خداروشکر و اصلا پی این کارا نیستن

🌱🫂Softly , I become endless, in you 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی....‌من دارم همه تلاشم رو میکنم برای معدل بالا و اینکه پایه ام قوی باشه و بتونم سهمیه استعداد ...

ببین توی هیج رشته ای بهترین استاد فقط یک نفر نیست. از اساتید مختلف استفاده کن. شهریه ارشد و مخصوصا دکتری آزاد فکر می کنم زیاد باشه. برو دانشگاههای دیگه آدمهای دیگه رو هم ببین.

ببین توی هیج رشته ای بهترین استاد فقط یک نفر نیست. از اساتید مختلف استفاده کن. شهریه ارشد و مخصوصا د ...

میدونم....ولی این استاد یه چیز دیگه است....:)

دکتری ترمی ۲۰ میلیونه

عزیزم شما سال اول اصلا نمی تونی سواد یه استاد رو محک بزنی. خودت رو درگیر یه استاد نکن.

استاد ما هیئت علمی دانشگاه مونه.... متخصص رشته ماست تو دانشگاه...بخوام نخوام محک بزنم واقعا باسواده😁

من عاشق رشتمم ... آموزش زبان انگلیسی 

پس بمون همین امسالم دو ترمش خونده میشه 

معمولا تو یه سری رشته ها مثل مهندسین دانشگاه های تاپ خیلی مهمه اما بیشتر رشته ها هیچ فرقی بین آزاد و دولتی نیست مهارت مهمه من پرستاری آزاد خوندم هیچ تاثیری نداشت تو سر کار رفتن که دانشگاه کجا بوده مهارت هامونم از دولتیا کمتر نبود که هیچ بیشترم بود تازه دولتیا هزینه آزادساری مدرکشچن بیش از هزینه ای شد که ما واسه شهریه دادیم چند سال پیش

پس بمون همین امسالم دو ترمش خونده میشه  معمولا تو یه سری رشته ها مثل مهندسین دانشگاه های تاپ خ ...

اووو... خب پس خوبه

پدر منم میگه بمون.... ان‌شاءالله اگه خدا خواست و تا ارشد و دکتری پیش رفتی دیگه نمی‌پرسن کجا خوندی.... میگن مدرکت چیه

انگار استادای ما مثل شمرن🙁 تازه لول همکلاسیات تو دولتی هم بالاتره 

من که دولتی دوست دارم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.