2777
2789
عنوان

خشکی واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 4543 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ژل روان کننده میزدین

توی اقدامم نباید استفاده کنم 

نگا دیدب موقع رابطه ی ابی میاد از زن سفیده این برا من گاهی خییلی زیاده ی بارم هیچی نیس این اگ خشک باشه میگ کاری کردی

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
وای این خیلی روانیه حتی اگ بخارم دست بزنم بدش میاد 

کتکها گوارای وجودش پس😅

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
 اگر خشکی واژن دارید یا موقع رابطه اذیت میشن پمادهایی مخصوص هست که دو بار در هفته آدم استفاده م ...

اسمشو میگی گلم 

اصلا خطرناکه عفونت شدید میاره

ایموجی خنده ینی شوخی میکنم اسی هم نمیاد این کاروکنه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
قبلش یه عالمه تف تزریق کن به اون ناحیه🤣🤣🤣

😂😂😂 نگا دیدی تو رابطه ی چیز سفید میاد ازت 

لون توقع داره همیشه باشه و زیادم باشه

توی اقدامم نباید استفاده کنم  نگا دیدب موقع رابطه ی ابی میاد از زن سفیده این برا من گاهی خییلی ...

شاید اون موقع فکرت مشغول بود یا خسته بودی

عزیزم روغن زیتون هیچ اشکالی نداره

شاید اون موقع فکرت مشغول بود یا خسته بودی عزیزم روغن زیتون هیچ اشکالی نداره

اره درسته ی مدت مریض بودم ی چند روزم همش غصه پول رو مبخورم