2777
2789
عنوان

خشکی واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 4543 بازدید | 77 پست
اره معاشقه نداشتیم خیلی اما میگ چرا اینجوریی هرچیم میکم قبول نمیکنه 

خوب طبیعیه باید خوب آمادت کنه که خیس بشی معاشقه خوب نتیجش رابطه با کیفیت میشه در غیر اینصورت همون خشکی واژن رو داری باید از ژل استفاده کنی

سلامتی و خوشبختی دخترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب طبیعیه باید خوب آمادت کنه که خیس بشی معاشقه خوب نتیجش رابطه با کیفیت میشه در غیر اینصورت همون خش ...

اصلا این چیزا رو نمیفهمه هرچیم میگم میگ واگذارت ب خدا😐😂

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
ذهنشو.....

شما هم اینجورید اخه 

پیش خودم میگم نکنه همه باید خیس باشن تا رابطه دارن من اینجوری شدم 🤦🏾‍♀️هرچی میگم مریض بودم دارو خوردم اصلا گوش نمیده

خوب طبیعیه باید خوب آمادت کنه که خیس بشی معاشقه خوب نتیجش رابطه با کیفیت میشه در غیر اینصورت همون خش ...

بعد هفت سال هنو ای چیزا رو نمیفهمه همش توقع داره تشک خیس بشه فکر میکنه همیشه مث همه

شما هم اینجورید اخه  پیش خودم میگم نکنه همه باید خیس باشن تا رابطه دارن من اینجوری شدم 🤦🏾‍♀️ ...

تحریک کافی نبوده یا بخاطر کسالت ومصرف دارو. ولش کن نمیفهمه ذهنتو درگیرش نکن بحثم فایده نداره مردهای نخود مغز

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
اره بخدا دیشب انقد زدمش دلم خنک شد

دیوانن مردا.بابای من دهانه رحم مامانم رو لمس کرده.گفته فهمیدم چرا اینقدر مغروری سمتم نمیای تو از درون مردی آلت داری داخل واژنت🤢🤣🤣🤣مامانم که تعریف کرد ما پهن شده بودیم رو زمین😅

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
اصلا این چیزا رو نمیفهمه هرچیم میگم میگ واگذارت ب خدا😐😂

😅😅شوهر من باز میگه دوست دارم این کارو انجام بدی.خدایا شوهرانمان را شفا عنایت فرما

کدوم کار رو؟؟؟

همون کاری که شوهر اسی منع فرموده و بسی خشمگین گشته