2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دوتا دختر دارم  این بار برای پسر اقدام کرده بودیم یعنی این ماه میشه ماه پنجم اقدامم

نگو برا پسر اقدم کردم بچه فقط بایددسالم باشه بگو هرچی خدا بخواد نمیخوام چیزی بگم ناراحت نشی امید وارم هرچی دلت میخواد خدا بهت بده ی اقای دوتا دختر داشت انقد گف پسر میخوام خدا بهش ی پسرداد ک روصورتش ی لکه بزرگ هس اصلا بیرون نمیارتش پس چیری بزور از خدا نخواه هرچی خدا صلاح دونست واست 

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖
نه دوتا دختر دارم  این بار برای پسر اقدام کرده بودیم یعنی این ماه میشه ماه پنجم اقدامم

انشالله میشه نگران نباش

دوستان من خانوم هستم خواهشااشتباهی نگیرین هرکاری کردم نتونستم اسم کاربریم عوض کنم
نگو برا پسر اقدم کردم بچه فقط بایددسالم باشه بگو هرچی خدا بخواد نمیخوام چیزی بگم ناراحت نشی امید وار ...

بله کاملا درست گفتی عزیزم

باشه منم میگم هر چی خدا بخواد 

اگه صلاح میدونه میوه ی پسرشم بهمون بده