2777
2789
عنوان

خواب دیدم بچه ...😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 36 پست
ی خبر خیلی خوب بهت میرسه

عزیزم اینو میشه تعبیر کنی

یه  شب که فردای شب قدر ۲۳ بود خواب دیدم شب قدر بعد یه خانمی که میشناسمش گندم دستش بود یه آخوندی ام بود که میشناسمشون بود گفتن باید نماز امام علی بخونی بعد خانمه ام گفت باید بری آب بخوری یا آب بیاری امشب بخوری نمی دونم دقیق بعد مفاتیح ودیدم صفحه دعای شب قدر بود بعد من رفتم آب بیارم توراه آقای سیدی رو دیدم کلاه مشکی سرشون بود باهم داشیم میرفیتم توراه وضو گرفتیم  بعد توراه امام زاده ای رو دیدیم بعدازش رد شدیم بهش گفتم اسم پدربزرگمو که فوت شده گفت من میشناسمشون خوابم خیلی واقعی بود حس خوبی داشتم انگار میدونستم خوابه بعد دیدم پدر بزرگم نشسته اونجا با کت شلوار سورمه ای باخطای سفید فک کنم یه چوبم دستش بود مثل عصا بلندتر بود بعداونم اومد طرف راستم و داشتیم میرفتیم من گفتم که کاش من بچه میشدم میتونستم بغلتون کنم دیدم صورتم وکلا کوچیک شدم بع ازخواب بیدارشدم

اون گندمیم که دستشون بود خوشه گندم بود بعدوضو هم که گرفتیم داشیم مسح پا رو میکشیدیم بااون اقای سید پیر مردی که بودن

وای عزیزم خداکنه خدا از دهنت بشنوه انشالله ک همینطور باشه!! چون بچه دختر بود؟ اگه پسر بود فکر کنم نح ...

وااا!! چ حرف بچگونه ای بود!! الان پسر دوستا بیان بهت بگن چون دختر بوده نحس بوده خوابت چطوره؟!! چطور به بچه بیگناه صرفا بخاطر جنسیتش میگی نحس !! دیدن بچه خبره .. حالا خوش یا ناخوشش معلوم نیس . 

🙏لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن🙏ریپ هم نزنند🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه اینو تعبیر کنید یه  شب که فردای شب قدر ۲۳ بود خواب دیدم شب قدر بعد یه خانمی که میشناسم ...

من قبلاً این و تعبیر کردم ،الان که خوندمش یادم اومد نمی‌دونم تو تاپیک بود یا خصوصی

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
وااا!! چ حرف بچگونه ای بود!! الهن پسر دوستا بیان بهت بگن چون دختر بوده بحس بوده خوابت چطوره؟!! چطور ...

درسته!

ببخشید-

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
تاپیکای قبلت که باردار بودی https://www.ninisite.com/discussion/topic/12137843/بچه-چیهههه-تشخیص-جن ...

تو تاپیکام گفتم فکر کنم ک بچه خودم نیست و بچه خواهرمه!!

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
عزیزم اینو میشه تعبیر کنی یه  شب که فردای شب قدر ۲۳ بود خواب دیدم شب قدر بعد یه خانمی که می ...

ان شاءالله که خیره عزیزم 

نمیدونم، یادم نیست تعبیر خواب اموات رو

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی