2777
2789
همسرمه

همسرت باشه که بدتره پیرت میکنه ولش کن یه مدت تولدش شد اهمیت نده بایه تولذت مبارک تمومش کن بزاربفهمه کس خاصی نیست وتو داری بزرگش میکنی گاهی باید ایست کرد وبزار طرفت با حول جلوببرتت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واییییییییییی چقدر امضات قشنگه.چقدر جای تامل داره. واقعا خیلی درست گفته اون که این جمله از اونه.

واقعا؟این یه جک بود 

من خودم دو تا پسر دارم بزرگه هزار ماشالله ۱۴ سالشه چند روز پیش داشت فضولی میکرد منو باباش بهش میخندیدیم که این جک یادم اومد 

اما در کل واقعیت همیشه باید در حال یاد دادنشون باشیم رومون رو کنیم اون ور یه خراب کاری در میارن

همسرمه من سعی دارم بفهمه چقد دوسش دارم ولی اون توجه نمکنه 

خب شما تولد بگیر 

اگر بد خلقی کرد، خودخواه 

غرور کاذب دِرِه

ولی شما برای رضای دل خودت و خدا مدارا کن

شاید نِمِتِنِه احساس خودش رِه بروز بِده!!!

خب شما تولد بگیر  اگر بد خلقی کرد، خودخواه  غرور کاذب دِرِه ولی شما برای رضای دل ...

نمدونم حالا شما نظر تون چیه کلا چرااقایون اینجورن دلم شکسته بخدا نمتونم این همه توهین تحمل کنم 

خب شما تولد بگیر  اگر بد خلقی کرد، خودخواه  غرور کاذب دِرِه ولی شما برای رضای دل ...

ن اگ براش بگیرم اون موقع خوشحال میشع ولی تای مشکل کوچک بشه بینمون توهین مکنه کارهای خوب من زودیادش میره فقط کارهای بدتوذهنش مونده همش مگه توادم نیسی حیوانی حیوان هم درس نمیشه خیلی ازاین جملش بدم میاد 

ن اگ براش بگیرم اون موقع خوشحال میشع ولی تای مشکل کوچک بشه بینمون توهین مکنه کارهای خوب من زودیادش م ...

واقعا هم توهین بدی است 

شما حق داری ناراحت بشی

ولی به دل نگیر، شاید منظور خاصی نداره