ازشما هالس خیلی کمرنگ بود نمیخوام ناراحتت کنم ولی ازمن ماه قبل ازینم پررنگ ترشد بعد۸روز پریودشدم 💔ازشما انشالله که مثبت باشه انشالله🌹تاپیکتو دیدم
هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
در تاریخ ۱۱آبان ماه سال ۱۴۰۲ ، در یک صبح زیبای پاییزی. ساعت ۸ بود داشتم درس می خوندم اصلا سر سوزنی فکر نمی کردم باردار باشم یهویی یادم اومد ۵ روزه عقب افتادم بدون هیچ علامتی.... گفتم بزار حالا یه بی بی چک بزارم ..... و با ناامیدی به سمت داروخانه رفتم یه دونه بی بی چک خریدم و در راه با خودم حرف می زدم که حتما دوباره منفیه مثل همیشه.... رسیدم خونه و..... شوکه شدمممممم. دو تا خط پررنگگگگگگگگگ🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤲 خدایا دل همه ی منتظرای را به حق امام رضا جانمان شاد کن. الهی آمین . اول آذر قلب فهمیدم قلب نی نیم تشکیل شده
این مثبته صددرصده،هاله به تست اون خانوم که اسم کاربریش لواشکه میگن،،ازمن اون طوری شد باردار نبودم،ولی ازشما صددرصد مثبته ،کاملا واضحه،چن وقت بعدش قرص اورژانسی خوردی؟؟؟
هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
در تاریخ ۱۱آبان ماه سال ۱۴۰۲ ، در یک صبح زیبای پاییزی. ساعت ۸ بود داشتم درس می خوندم اصلا سر سوزنی فکر نمی کردم باردار باشم یهویی یادم اومد ۵ روزه عقب افتادم بدون هیچ علامتی.... گفتم بزار حالا یه بی بی چک بزارم ..... و با ناامیدی به سمت داروخانه رفتم یه دونه بی بی چک خریدم و در راه با خودم حرف می زدم که حتما دوباره منفیه مثل همیشه.... رسیدم خونه و..... شوکه شدمممممم. دو تا خط پررنگگگگگگگگگ🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤲 خدایا دل همه ی منتظرای را به حق امام رضا جانمان شاد کن. الهی آمین . اول آذر قلب فهمیدم قلب نی نیم تشکیل شده
[QUOTE=316474737]عزیزم من بعد رابطم قرص اورژانسی خورده بودم و علائم پریودی دارم[/Q علائم بارداری و پریود خیلی شبیه من خودم مطمین بودم دارم پریود میشم بی بی چک گذاشتم دیدم باردارم
انشالله منم بشم من بچه نمیخوام هنوز عروسی نکردم دوران عقدم
خب عزیزم باید یکم سختگیری میکردی،حالا که شده نگران نباش،اولا برات دعا میکنم که انشالله نباشی وزود پریود شی احتمال خطا هم هست ولی خب خیلی کم پیش میاد،،ولی اگه یه درصدم بودی هرگز به سقط فک نکن خواهش میکنم،این هدیه خداس خیلیا ارزو دارن بی بی مثبت ببینن ونمیشه،درضمن خیلیا سقط کردن وبعدش دیگه باردار نشدن ،هدیه خدا رو پس نزن نهایت زودتر میرین سرخونه زندگیتون😍🌹