وااااای خدا . از از این کارات بردار. منم هنوز دارم کارای زشت گذشته رو میکنم ، ۱ تومن از بابام پول د ...
اوه اوه دست شیطونه بستی که برو توبه کن 🤣🤣🤣
نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باز ما چندتا خواهر بعد ازدواج خیلی اوضاع مون بهتر شد دلم کباب برای خواهر بزرگم که تو 16سالگی ازدواج کرد 20سالگی با یه بچه یه ساله طلاق گرفت چند سال بعد به خاطر حرف و ها اذیت های مادرم رفت با یه مرپ که بچه دار نمیشد ازدواج کرد شد زن دوم الان بعد 23سال زندگی تو اون جهنم داره جدا میشه حسرت همه چی به دلش موند بچگی ازدواج جونی حسرت دخترش همه چی انقدر تو اون خونه کتک خرد تحقیر شد انقدر کلفتی کرد یعنی نمیتونم بگم چه ها کشید قلبم درد میگیره الان تپ سن 50سالگی بدون هیچ چیزی دست خالی داره جدا میشه اینده این چی میخواد بشه منو دیونه میکنه
نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید
معذرت میخوام ازتون که این حرف هارو اینجا زدم قرار بود اینجا از خوشی های خونه پدری بگیم ببخشید اگه حا ...
اتفاقا خوب بود صحبت کردی که بدونیم دوران کودکی هر فرد خیلی مهمه برا ایندش یا اینکه حداقل سختی تو همه زندگیها هست چقدر خوب هست که روزهای سخت اعضای خانواده مرهم ومهربان باشن چون خاطرات کودکی مثل طرحی که روی سنگ میزنن همیشه می مونه همون که شما از سختی خودت گفتی ولی دوست داری خاطرات زیبایی کنار بچه هات داشته باشی خودش یه درس زندگی وامیدوتلاش برا اینده بهتر موفق باشی
باز ما چندتا خواهر بعد ازدواج خیلی اوضاع مون بهتر شد دلم کباب برای خواهر بزرگم که تو 16سالگی ازدواج ...
دختر خواهرت مجرده؟؟
الان مطمئن باش زندگیشون بهتر میشه. هر چی باشه خونه ی پدر و مادر بهتر از خونه ی مردیه که اذیت میکنه. کم کم کار میکنن و رو پای خودشون وایمیستن و زندگی خوبی واسه خودشون میسازن انشالله ❤🌹
دختر خواهرت مجرده؟؟ الان مطمئن باش زندگیشون بهتر میشه. هر چی باشه خونه ی پدر و مادر بهتر از خ ...
نه اونم تو 17سالگی ازدواج کرد چون کسی نبود ازش مراقبت کنه پدرش معتاد مادرش اسیر این مرد که سالی یه بار میدیدیمش عموش هواشو داشت، الان دوتا دختر داره خودش
ممنونم. ولی دیگه پولی ندارم . به علاوه ی پولای خودم پولای بابامم خرج کردم😅😅
اشکال نداره فدای سرت 😆
حتی اجازه نمیداد ببینه دخترش رو، شب عروسی ایش پدرش که نبود خواهرم رو هم اخر مجلس اورد اونم با صورت کبود با یه لباس داغون تو چه وضعی، حالا همین خواهرم اگر چهره شو ببینبد انقدر مظلوم که حد نداره این همه سختی کشیده من ندیدم یه بار گله کنه مثلا صورتیکه کبود بود میگفتیم زده مبگفت نه خوردم زمین همع چی رو قایم میکرد انقدر هوای هوو شو داشت اگه میخواستیم چیزی بگیم ناراحت میشد میرفت