2777
2789
عنوان

واژینیسموس

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول برو دکتر معاینه بشی بهتره  اختلال اعصاب خردکنی هست  ببین من با پنبه و گوش پاک کن ...

یبار بزور بادرد شدید درحدی که بکارتم پاره شد انجام دادیم،دکتررفتم گفت واژنت مشکل نداره ولی حین معاینه دکترهم درد احساس میکردم،دکترا دوانگشت معاینه کرد ولی من پاهامو جمع میکردم یکم

ینی چجوری بیشترتوضیح بدین بخدا دیگه دارم دیوونه میشم از این وضع 

ورزش کگلو بره همون لحظات دخولم برو بعد همسرتم باید رابطه های اولو خیلی مراعات کنه احتیاج نیست چیزی ب ...

بیشترازختنه گاه نمیتونم تحمل کنم دخول

خیلی امتحان کردیم بعدش احساس درد شدید دارم

زیادم نمیتونم الت رو تحمل کنم تو واژنم احساس فشار میکنم

از لحاظ مالی مسئله ای نیست؟ قیمتش بالاست ب نسبت  خودت بساز با دستکش لاتکس یا ک.اندوم و پنبه و ...

ببخشید مگه هزینشون به چه شکله؟

چجوری درست کنم میشه روششو دقیقتر بگید؟

بعد چجوری سایزهای مختلفشو درست کنم 

ینی باید خودت ی وسیله شبیه الت درست کنی و شبیه خودارضایی انجام بدی تا درمان بشی؟

بله

اما ا ر ض ا و اینا نداره 

فقط تمرکز روی ریختن ترس و اضطراب هست 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
ببخشید مگه هزینشون به چه شکله؟ چجوری درست کنم میشه روششو دقیقتر بگید؟ بعد چجوری سایزهای مختلفشو در ...

تو ایران زیاد فروشنده نداره و باید از خارج کشور تهیه کنی..

ی عزیزی ی فروشنده تو ایران پیدا کرد هر دونه رو ۸۰۰میداد ، فرض کن کمه کم ۵ تا سایز مختلفه بسته ب اندازه و شدت اختلال..

در مورد ساختش هم درخواست بده کامل توضیح بدم گلم

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

خوشبحالتون که همسرتون ۴سال صبرکرده چراانقد درمانش زمان برد؟

واژینیسموس من بسیار پیشرفته بود حتا خودمم حالم بد میشد از ببخشید لمس کردن خودم.. خیلی سخت گذشت همسرمم سخت گذشت بهش و تازه بعد از اونم خیلی با اداب انجام میداد. دیگه وقتی کسی رو واقعا دوست داشته باشی همه جوره کنارشی همونطور ک الان  من با نازایی همسر کنار اومدم و کنارشم. البته خودمم مشکلاتی دارم ولی توانایی بارداری دارم

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
خوشبحالتون که همسرتون ۴سال صبرکرده چراانقد درمانش زمان برد؟

خودمم بخاطر وحشت زیاد درمان نمیکردم یا نصفه نیمه انجام میدادم 

واژینیسموس من بسیار پیشرفته بود حتا خودمم حالم بد میشد از ببخشید لمس کردن خودم.. خیلی سخت گذشت همسرم ...

منم نمیتونم به اون ناحیه دست بزنم

همسرم بخواد دست بزنه یه حال بدی پیدامیکنم

یعنی کلا تواون ۴سال هیچ رابطه ای نداشتین؟

ایشالا مشکل همسرتون حل بشه و بچه داربشید

منم نمیتونم به اون ناحیه دست بزنم همسرم بخواد دست بزنه یه حال بدی پیدامیکنم یعنی کلا تواون ۴سال هی ...

خودت باید بخای و اول خودت باید بدنتو لمس کنی ک ترست بریزه 

بعد دیلاتور درست کن با کلی ژل لوبریکانت تو فضایی بدون استرس درا رو قفل کن هر روز تمرین کن. من از همسرم تمریناتمو پنهان میکردم و روزی ک گفتم بیا امتحان کنیم دیلاتور سایز بزرگ رو تمرین کرده بودم و برا اولین بار تونستیم. ودیدم چقد راحت بود و من اینهمه مدت الکی میترسیدم. 

رابطه ب نحو دیگه داشتیم ولی اصلن مرد رو قانع نمیکنه

خودت باید بخای و اول خودت باید بدنتو لمس کنی ک ترست بریزه  بعد دیلاتور درست کن با کلی ژل لوبری ...

من خودم ازانجام میترسم کلا چندشم میشه یچیزی وارد بدنم کنم

اگه همسرم واسم انجامش بده که مشکلی پیش نمیاد؟

ببخشید بعدازاون دیگه کلا دردی نداشتین؟