2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 20 پست
اعصابم خیلی خورد شد استارتر الان میگی ی ۲۰ ماهه داری اینم ول کنی دنیا بیاد میشه یه ادم،بچه ت میتو ...

میدونم عزیزم منم همینو میگم خدا خودش ضامن روزی هست از خطرات سقط هم میترسم 

ولی تنها روزی نیست من خیلی مشکلات دارم الان تقریبا 15 ماهه بادخانواده شوهرم مشکل دارم سر هیچی تو این 15 ماه به اندازه 15 سال پیر شدم هی بین من و شوهرم دعوا راه انداختن خواستن بچه رو بگیرن از اینم میترسم که به زور دومی رو به دنیا بیارم دعوامون چند برابر بشه 

به عظمت خدا قسم خیلی خستم

میدونم عزیزم منم همینو میگم خدا خودش ضامن روزی هست از خطرات سقط هم میترسم  ولی تنها روزی نیست ...

پیام بده ب ای دیم

راهنماییت میکنن چ کنی

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ شارلاتانن اینا  مگ بچه نباید تا ی سنی با مادر بمونه؟ با ی وکیل درست و حسابی مشورت کن ببین چ ...

اره بابا خیلی شارلاتانن 

قبلا وکیل گرفتم ولی هیچ کدوم نتونسته کاری بکنه آخرش داشتم توافقی مهرم حلال جونم آزاد جدا میشدم که فهمیدم باردارم