2777
2789
بعضی از از عطاریا دارن  توی یکماه تقریبا ۶کیلو اضافه میکنه

افزایش اشتهاعه؟

لازم به باشگاه نیست دیگه؟

فقط همین پودرو بخوریم کافیه؟

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط باید ارامش داشته باشه

استراحت کنه

و غذای زیادی بخوره

احتمالا همسرت فعالیت و کارش بیشتره و انرژی بیشتری مصرف میکنه از مقدار غذایی که میخوره ..

اگه کارش خیلی نیاز به دقت و هوشیاری زیاد و رانندگی نداره

شربت راسیپ خیلیی جوابه ، یه چند دقیقه قبل غذا طبق دستور روی جعبه ، میخوری و بعد با اشتهای زیاد غذاتو میخوری

همجنین روزی یه دونه مولتی ویتامین هم بخوره

که هرچی میخوره جذب بشه و ویتامین هایی هم که بهش نمیرسه هم برسه 

و حرص و جوش هم نخوره کم کم چاق میشه

این پودرا و مکمل های پودری و .. همهه باعث مشکلات معده  و کلیه و ..

میشه

برادرزاده من یه مدت از این پودرا میخورد تازه معتبر بود ، به جایی رسید که دیگه هییییجی نمیتونست بخوره هیچیه هیچی .. میگفت همه چی بوی (خیلی معذرت میخوام مدفوع و فاضلاب ) میده ..

همون یه ذره غذاییم که میخورد دیگه نتونست بخوره تا چنددد ماه

لاغره لاغر شده بود 

ممنونم گلی♥️

عزیزم همینه پودر اپلی که این خانوم میگن؟

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
اين تنها پودري ك اطرافيا من بي ضرر جواب گرفتن  من هفته اي دو سه بار عرق بيد كاسني هم ميخوردم ك ...

اینه ؟

افزایش اشتهاعه؟ لازم به باشگاه نیست دیگه؟ فقط همین پودرو بخوریم کافیه؟

آره

نیاز باشگاه نیست 

همین کافیه 

یدونه قبل ناهار 

یدونه قبل شام 

کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫
آره  نیاز باشگاه نیست  همین کافیه  یدونه قبل ناهار  یدونه قبل شام

همسرتون افزایش وزن خوبی داشتن؟

اخه من خیلی از هیکلم ناراضی ام 

اصلا هیکلمو دوست ندارم 

زیادی لاغرم 

همسرتون افزایش وزن خوبی داشتن؟ اخه من خیلی از هیکلم ناراضی ام  اصلا هیکلمو دوست ندارم  ...

تو یکماه شش کیلو اضافه داشت 

کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫