2777
2789
عنوان

دل تنگ ترینم..

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 22 پست
ن ترو خدا به خود کشی فکر نکن با یه شغلی چیزی خودتو سرگرم کن 

اینکاراهم کردم... میدونی... تا حالا حس کردی با نزدیکترین کس زندگیت خیلییی غریبی؟ تا حالا حس کردی یه عمره داری نقش بازی میکنی؟ تا حالا شده ماهها با نزدیک ترین کس، زندگیت حرف، نزده باشی چون اصن حرف همو نمیفهمید که حرف بزنید. از خیانت بشدت بدم میاد وگرنه... 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
😢

امضات دقیقا حرف دلمه... کاش زمان به عقب برمیگشت.با این دو طفل معصوم چکار کنم 😪😪😪😪😪. 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکاراهم کردم... میدونی... تا حالا حس کردی با نزدیکترین کس زندگیت خیلییی غریبی؟ تا حالا حس کردی یه ...

اره منم بعضی وقتا فهمیده نمیشم 

خیانت درست نیس بی‌احترامی به شخصیت خودته

شاید من قلق دعا کردن بلد نیستم؛ وگرنه مگه میشه این همه بخوامو نشه؟

امضات دقیقا حرف دلمه... کاش زمان به عقب برمیگشت.با این دو طفل معصوم چکار کنم 😪😪😪😪😪. 

بخاطر اونا یه بار دیگه به شوهرت فرصت بده اگه دوسش داری

بخاطر اونا یه بار دیگه به شوهرت فرصت بده اگه دوسش داری

فرصت چی؟؟؟؟ مگه اشتباهی کرده؟ ما اصنننن مثل هم نیستیم... و دقیقا نقطه ی مخالف هم هستیم تو همهههههه چی!!! فقط باهم داریم عذاب میکشیم

فرصت چی؟؟؟؟ مگه اشتباهی کرده؟ ما اصنننن مثل هم نیستیم... و دقیقا نقطه ی مخالف هم هستیم تو همهههههه چ ...

چ میدونم والا ایشالا حل بشه زندگی خیلی سخت شده

اره منم بعضی وقتا فهمیده نمیشم  خیانت درست نیس بی‌احترامی به شخصیت خودته

فک کن این گاهی برای من همیشه هست ۱۵ساله از ته دل خوشحال نبودم حتی موقع تولد بچه هام... چون یه کاری کرده که برای من ضد حال حساب شده نکه بخاد به من بد بگذره یا حالمو خراب کنه هااا تعمدی نیست مدلشه و منم اینهمه عمر خواستم به مدلش نزدیک بشم نمیشه که نمیشه.. روحم فرسوده شد

فک کن این گاهی برای من همیشه هست ۱۵ساله از ته دل خوشحال نبودم حتی موقع تولد بچه هام... چون یه کاری ک ...

خیلی بده این حس که انگار حامی نداری پشتت به کسی گرم نیس