2777
2789
عنوان

مریضی جدید بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پارسال دقیقا بچم اینجوری بود داشت از کم آبی از حال میرفت دکتر بستریش کرد دوسه روز بهش رسیدن خوب‌‌ ...

دیروز سرم زدن اوردم خونه ۳ بار اسهال کرد بردمش یه دکتر دیگ امپول زد 

باید دوره مریضیش بگذره  نگران نباش صبورباش چندسالشه؟

۳ سالشه دارم دق میکنم تو اون حال دیدمش انقد گریه کردم چشام میسوزه از طرفیم باردارم سه روزه فقط اسیر شدم این دکتر اون دکتر 

عزیزم😢حتما او ار اس بده کم اب نشه .بعد هربار دفع بده پودر کیدی لاکت روزی دوبار  کته و ماست چ ...

چای نبات خوبه یعنی هیچیم نمیخوره دیگ کلافه شدم خیلی سخته خدایا هیچ وقت بچه مریض نشه 

خب دکترش نگفت چیزی که چند روز طول میکشه تا بهبودی؟ پسر منم چند روزه فقط تب داره علائم دیگه این ندار ...

ن چیزی نگف اصلا چیزی نمیگن میگن سرماخورده خدامیدونه باز چه مریضی پخش کردن هرجامیری مطبا بیمارستانا پره بزرگ و کوچیک همه مریضن 

چرا شیاف گذاشتی ،،،،بچه من یبوست میگیره شیاف میذارم رد میکنه.،،نگی استامینوفن گذاشتم که اصلا فرقی نم ...

اخه تب داشت انقد بیحال بود خوابش برد شربت نخورد ترسیدم تو خواب تشنج کنه 

چای نبات خوبه یعنی هیچیم نمیخوره دیگ کلافه شدم خیلی سخته خدایا هیچ وقت بچه مریض نشه 

بله .طبعش گرمه و کلا شیرینیجات یبوست رو از بین میبره 

اگه دل دردم داره کمی عرق نعنا بریز