delvink مدیر عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 97 عنوان دوران عقد | مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 35 پست بچه ها من یه ساله عقدم دارم میرم سرزندگیم حالا پدرشوهرم گفته بیایید طبقه بالای ما زندگی کنید تا پولاتون جمع شه نمیدونم چکار کنم اگه بخوام خونه اجاره کنم باید دوسال سختی بکشم ممنون میشم نظر بدید 1402/08/14 | 20:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delvink مدیر استارتر عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 97 آفرین همین درسته حالا ما قرار نیست تو یه ساختمون باشیم ولی خب قراره خونه بدن که من باز هم اون ... درسته حرفاتو قبول دارم خودمم حس میکنم کار اشتباهیه
delvink مدیر استارتر عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 97 عزیزم خواهرانه میگم نرو من خودم سه سال عقد موندم تا خونه خودمون باشه اگه بری بیرون اومدنت یه مکافات ... ممنون عزیزم درست میگی خودمم همین حسو دارم
golizizi عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 6826 آفرین همین درسته حالا ما قرار نیست تو یه ساختمون باشیم ولی خب قراره خونه بدن که من باز هم اون ... خونه بگیر ولی نه نزدیکشون تیکه انداختن بگو وظیفه ننه بابا چیه پس نزار دخالت کنن
delvink مدیر استارتر عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 97 تا نظر شوهرتو تغییر ندادن بنظرم اجاره کن اصلا تو روانشناسی به مضمون هست به اسم عقده ادیپ اگه ... ممنون از راهنمایین عزیزم حرفاتو قبول دارم
zibaykhofta26 عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 4604 درسته حرفاتو قبول دارم خودمم حس میکنم کار اشتباهیه آره سریع تصمیم بگیرید و عروسی کنید تا نظر همسرت رو عوض نکردن خوشبخت بشی عزیز دلم خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود . موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی
delvink مدیر استارتر عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 97 آره سریع تصمیم بگیرید و عروسی کنید تا نظر همسرت رو عوض نکردن خوشبخت بشی عزیز دلم &nbs ... باشه عزیزم مرسی همچنین شما عزیزدلم