mmmmmnm مدیر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 6559 عنوان مگه جذبه داری حرف بدی هس😐😐😐🤦🏻♀️ | مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 17 پست امروز هواسم نبود به زن دایم گفتم اوووه چقدر جذبه داری ده دقیقه پیش زنگ زده مامانم که دخترت به من توهین کرده ناراحتم و......😐🤦🏻♀️مگه جذبه داری حرف بدی هس ؟؟؟مگه چه منظوری میده که من نمیدونستم و استفاده کردم 😂🤦🏻♀️والا بخدا فکر میکردم تعریفه 1402/08/14 | 19:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مو_قشنگ عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 123 عجب اینم جنسیتی کردین؟😐😐😐 خب معمولا دخترا ناز و ظریفن بیشتر ب مردا میگن جذبه دار ، ازشون حساب میبرن☹️ با آن همه دل داده دلش بسته ما شد ، ای من به فدای دل دیوانه پسندش..❤️✨️
همونی_که_خیلی_نایسه، عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 16118 خب معمولا دخترا ناز و ظریفن بیشتر ب مردا میگن جذبه دار ، ازشون حساب میبرن☹️ نه چه ربطی داره؟ خیلیم زنا هستن که مردا جرئت نمیکنن تو چشماشون زل بزنن من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
مو_قشنگ عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 123 نه چه ربطی داره؟ خیلیم زنا هستن که مردا جرئت نمیکنن تو چشماشون زل بزنن بله شما درست میگی با آن همه دل داده دلش بسته ما شد ، ای من به فدای دل دیوانه پسندش..❤️✨️