وایی مصی عزیزم😍😍خوش سلیقه جان راهنماییم کن بسته خوبه یا باز؟؟ منم میخوم تور بزارم. بنظرت بسته پایین خوبه یا بالا؟؟ اخه دوسا داشتم عروسی شنیونم باز باشه عقد بسته ولی همه میگن عقد بسته مناسب نیست ولی نمیشه که هردو مراسم هم عقد هم عروسی باز باشه☹️
دوست داشتم واسه عروسی باز باشه شنیونم بد نمیشه هردو مراسم هم عقد هم عروسی باز باشه☹️
هر جور خودت دوست داری و به دلت میشینه به نظر بقیه چیکار داری...ولی عروسی چون تایمش طولانی تره و قراره همش برقصی در نظر بگیر شاید عرق کنی اذیتت کنه...بازم خودت بهتر میدونی
من تو دهه ای به دنیا اومدم که یک سال زندگی ما برابری میکنه با چندین سال زندگی بزرگترامون...من ۱۸ ساله رو با خود ۱۸ سالتون تو بیست سی سال پیش مقایسه نکنین...با حرفامونم منطقی برخورد کنین چون کوچیک تریم به معنی این نیست که لزوما اشتباه میکنیم اگه حرفامونم بپذیرین به معنی ضعفتون نیست به معنی منطق بالاتونه که حرف منو دیدی نه سنمو...از هم نسلامم نخواین مثل شما فکر کنن شاید تفاوتمون فقط یه نسل باشه ولی زندگیامون و تجربه زیسته ما بینهایت متفاوت بوده...من هیچ وقت اجازه نداشتم توی کوچه بازی کنم یا تا مدرسه پیاده برم همیشه تو اتاقم بودم تا چشم باز کردیم یه گوشی افتاد دستمون و کل دنیارو تو دستامون دیدیم...با من مثل خود ۱۸ سالت رفتار نکن...
وایی مصی عزیزم😍😍خوش سلیقه جان راهنماییم کن بسته خوبه یا باز؟؟ منم میخوم تور بزارم. بنظرت بسته پایی ...
سلام عزیزم 😍
من خودم چون یه مراسم قبل عقدم دارم بله برونم و میخوام باز بذارم باز با فرد درشت
ولی عقد شینیون بسته پایین
با تور هم باز هم بسته قشنگ میشه
اگه عروسیت صد درصد بسته اس مدل مدنظرت
عقدت و باز بذار
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋