2777
2789
عنوان

چچوری قوی شم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 24 پست
اجی نیاز دارم طی مدت کم قوی شم

سخت میشه چون زمانبره تو الان مثلا ۲۰ ساله اینجوری زندگی کردی میخوای تو یه هفته عوض بشی

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قوی شو باید قوی باشی.ببین نمی‌دونم بهت چی بگم همین الان پاشو و یه کاری کن که قبلا نکردی.

خیر سرم روانشناسی خوندم. چرا هیچی ندارم بگم 🫠

ولی یه چیزی بگم اکثرمون وقتی قوی میشیم که یه طوفان رو گذرونده باشیم

قوی تر از همیشه♥️🙂

خب من میگم کتاب بخون 

خودت رو دوست داشته باش

اگه از خودت خوشت نیاد زیباترین دختر دنیا هم که باشی

واسه دیگران خسته کننده و کسل کننده میشی

به تمیزی و ظرافت خودت برس

با پوست و مو بدنت مهربون باش

کلی کتاب خوندم. دوره تهیه کردم. مشاور رفتم. پادکست های مختلف و دنبال کردم. هیچ کسی به خوبی آقای مجتب ...

دقیقاااا. واقعا حرفاشون با همه فرق داره. اگه الان اینجا بودن احتمالا می گفتن باید یتیم شی🥲اسی الان یه کودک معصومه

قوی تر از همیشه♥️🙂

بهترین راهش اینه که خودخواه بشی، تو هرتصمیمی خودت رو اولویت بدونی

نه اینکه خواسته بقیه رو نادیده بگیری ولی اولویت خودت باشی و خودتو همینجوری که هستی دوس داشته باشی، هی از خودت ایراد نگیری، اجازه ندی بقیه برات تصمیم بگیرن حتی اگه بگن اینو بخور اونو نخور

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

من با چیا احساس قوی بودن کردم؟اولین قدم خوندن کتاب زنان زیرک و حفظ ارزش خودم در مقابل جنس مخالف

بعضی تاپیکای خیلی مفید نی نی سایت 

پادکستای مجتبی شکوری

نماز شب

آراستگی

رقص 

ورزش

و...

قوی تر از همیشه♥️🙂

اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی رو دان کن

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما