2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر کتونی چند سال دیگه میشه مثل آرایشای دهه هشتاد نپوشی بهتره

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

فوق العاده کتونی واسه جشن عقد و عروسی زشته.دختر عموم‌توی عقدش پوشید واااای خیلی بد بود

اصلا دیده نمیشه زیر لباس من حتی موقع رقص تانگو که شوهرم بغلم کرد دور داد منو خاهرم میگفت کفشت دیده میشه اونموقع ولی اصلا اونجام دیده نشد لباس عروس انقد پف دار وژپونش نمیذار کفش دیده شه اصلا 

اصلا دیده نمیشه زیر لباس من حتی موقع رقص تانگو که شوهرم بغلم کرد دور داد منو خاهرم میگفت کفشت دیده م ...

نه عزیزم بیشتر توی عقد منظورم بود.ایشون لباسش کوتاه بود و  تقریبا تا ساق پاش بود لباسش.

کفشه یه کفش سفید پر از پولک و نگین.اصلا یه طوری بود

بدنیست

نه اصلا مشخص نمیشه چی پوشیدی 

بعدش برای راحتی خودت دیگه 

من خواهرم همش وسط بود داشت می‌رقصید بدون خستگی 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
نه عزیزم بیشتر توی عقد منظورم بود.ایشون لباسش کوتاه بود و  تقریبا تا ساق پاش بود لباسش. کفشه ی ...

اره خب اونجوری که واقعا زشته بالباس کوتاه😁 ولی لباس عروس خوبه 😍خداییش'هرچقد راه بری برقصی هیچ احساس خستگی نمیکنی من بهترین انتخابم همین کفش عروسیم بود چون خود لباس عروس خیلی سنگین و دست وپاگیره باید یه کفش راحت بپوشی

اره خب اونجوری که واقعا زشته بالباس کوتاه😁 ولی لباس عروس خوبه 😍خداییش'هرچقد راه بری برقصی هیچ احسا ...

بله واقعا قبول دارم.کفش من پاشنه ۷ سانتی بود نابود شدم.حتی با اون کفش نشستن هم سخت بود.فقط یه زیبایی داشت.کلا کفشای پاشنه بلند همینطورین.پار رو داغون میکنن