2777
2789
عنوان

به نظرتون ۳ تا بچه آوردن سخته؟😅

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 49 پست

اولی رو آوردی؟ امیدوارم هیچ وقت تهوع و ویار بارداری رو تحمل نکنی🥲

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم اعصابشو داشته باشم خونه هم فعلا دو خوابه داریم فک کنم در آینده بتونیم بزرگترم بکنیم خونه رو

منم مث تو بودم میگفتم چهارتا میارم 

بعد ک ی دونه آوردم پشیمون شدم از گفتم تازه اون ی دونم ناخواسته بود و اونموقع نمیخواستم ولی کائنات دست ب دست هم داد بهم چهار تا بچه داد ک الان سرویس کردن😫

خواهرشوهر من تو همین وضعیت الان پنج تا بچه  داره🤕 خدا رو شکر وضعشون خوبه خودشو شوهرشم بسیار اروم و راضین...من ولی فکر نکنم بتونم هم سزارینی ام هم یه ادم کم اعصاب🤦

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

بعدم واقعا برای تصمیمات مهم زندگیتون از بقیه نظرخواهی نکنید.

خیلیا ملاکشون اینه که از نظر مردممم خوب باشه زندگیشون، خب اونا میتونن درست راهنماییت کنن بنظرت؟ از نظر مردممم الان بچه ی زیاد چیپه!

ببین ملاک های زندگی خودت چیاست، شرایط زندگی خودت چجوریه

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️
فک کنم اعصابشو داشته باشم خونه هم فعلا دو خوابه داریم فک کنم در آینده بتونیم بزرگترم بکنیم خونه رو

من با اعصاب ترین موجود روی زمین بودم دوتا پشت هم اوردم کوچیک بودن گفتم سومیم میارم ک خارج رحمی شد

جونم برات بگه الان ۷ و ۵ سالن

باید برم دیوونه خونه بستری شم

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم
۴ تا دارین ؟چقد خوب 🥰 کیف میکنم از خانواده پر جمعیت 

اره چهارتا خواهر برادریم ، بخصوص وقتی اخری به دنیا دومد من انقد با مامانم دعوام شد گفتم انگار بچه منه ، زشته باید سقطش‌کنی و ... اما الان که حدود ۱۲ سال میگذره واقعا داداش اخریم رو همه دوس داریم دخترمم که عاشقشه بجای دایی بهش میگه ممد   دوتایی انقد جورن اما به بزرگه میگه دایی خجالت میکشه ازش

منم مث تو بودم میگفتم چهارتا میارم  بعد ک ی دونه آوردم پشیمون شدم از گفتم تازه اون ی دونم ناخو ...

احتمالا چون از اول ۴ تا خواستی کائنات خواستن تورو به خواستت برسونن😅

درسته یکم باید کم توقع باشن بچه هامون با توجه به شرایط مالی 

ببین اصلا شما توکل کن به خدا، ان شاالله شرایط مالیتونم از الان بهتر میشه

ولییییی کمن بچه هایی که از نظر مالی همههه چی دارن ولی اعصاب و روان ندارن؟!!

درست تربیت کردن و پدر و مادر خوب بودن خیلی مهم تره

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️