2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 40 پست
خیلی سادست اگه میخواین با خودش ازدواج کنید ولی به دلتون نمیشینه ردش کنید ولی اگه میخواین با موقعیتش ...

ولی ساده نیس واقعا بین دوراهی گیر کردم مگه یه دختر چقد خواستگار داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواستگار های من اکثرا خوش قیافه نیستن 😕☹️ نمی‌دونم چرا

مردها کلا خوش قیافه نیستن

الان کلی کاربر میاد میکه نه شوهر من ماهه

مردهای کاری و اونایی که فقط به فکر پیشرفت و کار هستن و دنبال ارایشگاه و فشن مشن نیستن در بهترین حالت قیافه شون معمولیه

چندبار باهاش برو بیا اگه بعد چندبار به چهره و ظاهرش حس مثبت پیدا کردی مثلا حداقل حس کردی به دلت میشی ...

بهش فکر کردم راستش فقط با عکس سخته تصمیم گرفتن 

اما تا الان خوشم نمیاد اون مورد که گفتین

دقیقا به دلم ننشسته اما میگن آدم خیلی خوبیه ایران نیستن قراره بیان  و من اعتراف میکنم خیلی دو ...

حالا باز بهش یه فرصتی بده یه مدت با هم برین بیرون و بیاین شاید ازش خوشت اومد اگر دیدی حست نسبت بهش تغییری نکرد بهش جواب منفی بده

سنش زیاد نیس اما خوب فکر کنم از ایناس که فقط درس خونده  نمیشناسمش غریبن از عکسش و خصوصیات که گف ...

شاید تو عکس خوب نیوفتاده از نزدیک ممکنه بهتر باشه ببینش چندبار باهاش بیرون برو بعد ببین چه حسی بهش داری 

ولی ساده نیس واقعا بین دوراهی گیر کردم مگه یه دختر چقد خواستگار داره

اون که بله ممکنه بعد از رد کردن چندتا خواستگار براتون موردی پیدا نشه و حتی تا آخر عمر مجرد بمونید ولی خب به نظرتون تنهایی بهتره یا در کنار کسی بودن که نمیتونه تنهایی شما را پر کنه

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 
شاید تو عکس خوب نیوفتاده از نزدیک ممکنه بهتر باشه ببینش چندبار باهاش بیرون برو بعد ببین چه حسی بهش د ...

من به معرف گفتم عکس بفرسته بیشتر  همونه که بفرسته😕

روم نمیشه بگم شماره بده تصویری ببینمش لااقل